Alıntı:
Sana Katılıyorum
Printable View
maça gene boks maçı yönetiğini sanan hakem verilmezse maçı FB alır.beşiktaş sadece hakem kararıyla alabilir.her 2 takımın da mkazanması gereken maç.umarım haftalardır süren hakem oyunları sürmez ve gerçekten hakeden kazanır.
gençliğimde bu tip maçlara 3 büyük kulübün taraftarı olan mahalle arkadaşlarımızla gider ve güle eğlene dönerdik.dalga geçmekten başka birşey olmazdı.en büyük küfürlü tezahurat ise"cim cim cim dal dal dal .... .... al al al" idi.
birileri para kazanırken taraftarların kavga etmesine akıl sır erdiremiyorum.sonuç olarak artık bunun bir spor karşılaşması olduğunu unutmayalım.ne olursa olsun dünyanın sonu gelmeyecek.allah çözümsüz dertler vermesin.
Fenerbahçedede nedense her şeyi hakeme bağlama hastalığı var...ve bir türlüde bu hastalıktan kurtulamıyorlar...penaltı dediniz penaltı verdi...gol dediniz 2-0 oldu...daha ne olacakta Fb galip gelecek...tut 2-0 dan hemde kendi evinde 2 gol ye sonra haala hakemi suçla...maç sahada kazanılır...oynayacaksın kazanacaksın...başka yolu yok...kupa maçındada gördük hani Fb Bjk yi yenip kupaya uzanacaktı...hep hayal hep hayal...belki gelecek çeyrek asırda bizi yenip kupayı alırlar...:wave:
Hakem yine ambargo koymazsa Fenerbahçe'm maçı alır hemde 3 fark :):)
hakema baglı.. adam gıbı bırı yonetırse fark atarızz .. fener alır
Şaka bu galiba...:puah: :puah: :puah:Alıntı:
Sizde çok şakacısınız...iki maçta gördük...çok fark attınız...say say bitmedi maşallah...:puah: :puah: :puah:
1.0 alırız gönlümde geçen. BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON bu sene.
Tahmin yapmak şu gün için zor ama bu maçın sadece sahada degil istanbul devlet güvenlik mahkemesinde bitecegini zannediyorum.:puah: :puah: :puah:
1 -0 olsun beşiktasımızın olsun