Aynen abi allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin...!!!
Printable View
gözlerim doldu birden çok güzel yazılmış
elinize saglık
Evvelâ siiri begenip buraya aktardiginiz icin tesekkür ederim.Alıntı:
Diger bazi forumlarda oldugu gibi zannedersem sizde siirin yazarinin yazilmadan eklendigi bir forumdan alinti yaparak buraya eklemissiniz...
Bu siir BURAK ALPEREN imzasi ile 2003 yilinda net ortamnda yayinlanmaya baslamisti..ama o zamanlar slayt gösterim,hareketli yazi giftleri ve resimli kart postal gibi degisik versiyonlarda.... Bu siir üzerine calisma yapan arkadaslar o zamanlar emege saygi noktasinda hassas davranip ismimide yaziyorlardi....Ne oldu bilinmez ama son 3 yildir net ortaminda bu hassasiyet malesef eskiye oranla cok azaldi...bircok sair arkadasimda bu dertten muzdarip...
Evvelâ PM ile size ulasmayi denedim, malesef yeni üye ve mesajim olmayinca ulasamadim...
Sizden istirhamim, Bu konunun ilk mesajinda eklemis oldugunuz siirimin altina BURAK ALPEREN ismini eklermisiniz...?
Buradan alinti yapip baska forumlara ekleyenler mutlaka olacak olmusturda,inanin pesinden kosturmaya yoruldum...
Noter tasdikli olmasina ragmen yinede bir eser icin verilen emegi hice saymalarina üzülüyor üye olup uyarmaya calisiyorum...
Aslinda 2003 yilinda baska bir forumda eklenmis ve yorumu yapilmis bu siirimin bulundugu linki reklam mi yapiyorsunuz baska siteleri demez iseniz ekleyebilirim...
suan o sitede üyede degilim...
Anlayisiniza güvenerek yazdim,umarim yanlis anlamalara mahal verecek kelamin olmamistir...
saygilarimla
Çok güzel ve etkileyici..
böyle bir ölümü ALLAH c.c. herkese nasip etsin inşallah amin
cabbari ustam paylaşımın için sana burak alperen üstad bu güzel şiir için de sana teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir şiir emeğine sağlık..
Hayirdir mübarek...!Alıntı:
Araniza almayacakmisiniz benide yol gösteriyorsun:49:
Sizin gibi degerli insanlarla dostluklar kurmayi vaktim ölcüsünde gelip yazmayi ve yazdiklarinizi okumayi isterim...Ama sen yolu simdiden gösterdin:nono::
Saka bir yana insa-Allah firsat buldukca ugramak isteyip ,faydalanmayi arzu ettigim sitelerden biriside burasi yaklasik iki-üc gündür inceliyorum, cok olmasada ...