-
kredi kartına gerek olmadan bir hayat standardı olsa çok iyi olur. ama bende de5 bankanın kartı var cebine para olmadığında en yakın arkadaşın., ama ipin ucunu kaçırırsan en kötü düşmanındır. yorganına göre ayağını uzatmak en iyisidir.
-
kredi kartı mağduru olduğum için kullanmıyorum
-
haır kulanmıyorum bankaya otomotik ödeme talimatı verdim hesapda param varken iş yerime faks cekmişler borcum var diye bende iptal ettirdim
-
bende sanal kart var oda net üzerinden alışveriş yapmak için karta yatırdığım kadar kullqanıyom aMA HİÇ LAZIM olmuyo yani duruyo kredi kartı gavurun işidir müslümana yaramaz çünkü ne zaman sevdiki gavurlar bizi kredi katıyladfa ku7yumuzxu kazmak istiyolar kimse kullanmasın kazandığumızla geçinelim
-
kullanmak istemezdim ama günümüzün şartlarında mecbur kalıyoruz,en iyisi kullanmamak,
-
kullanmıyorum nacizane fikrim kimseyede tavsiye etmiyorum özellikle meslaktaşlarıma neden derseniz biz yiyemedik buyrun siz yiyin diyoruz bizler elden emekciyiz günde kaç kişinin nefes kokusunu çekerek kazandığımız üç beş kuruşu da bankalara kullanılan limit faizi olarak ödemek bence akıl karı değil varsa cebinde harca yoksa otur oturduğun yerde en iyisi tabiki bu benim düşüncem saygılar.:46:
-
dikkatli kullanıldığında yararları çok
-
kullanıyorum.4 tane vardı.2 sini kapattım.2 sini kullanıyorum.dikkatli kullanmak gerek
-
hiç kullanmadım sanırım kullanmayıda düşünmüyorum çünkü kafa yorucu gibi görünüyor
-
10 yıldır kullanıyorum ama ölçüyü hiç kaçırmadım ölçüyü kaçırmazsan tabii iyi ama ölçüsünü kaçıranlara ALLAH yardım etsin.....