DSMARTlarda kanal taşıma sıralama yoktur kardeş ama favori kanal oluşturursan 20 adet kanalı istedigin gibi sıralayıp izleyebilirsin
DSMART YETKİLİ SERVİSİ ( BAYİİ )
Printable View
Bu yazılım dreambox.lara yüklenemezmi sevgiler
Manuel yükleme yapıldığında ****/**** rakamlar çıkıyor oraya ne yazmamız gerekiyor birde benim makina en son 2,5 günde mavi ekranda kalıp yükleme yaptı normalmi?
Benim makina NDS MMIV LOADER da 2 gündür bekliyor
% 0 completed diyerek
neden yükleyemiyor acaba bilgisi olan varmı?
söz konusu bahsettiginiz cihazlar nelerdir.benm cihazım NextWAVE YE-10000XFTA oluyor sanırım öyle degilmi?
Normal sorunsuz şekilde kanalları izleyebiliyorsanız yani çanak ayarı ve ona bağlı bir sorununuz yoksa...yazılım yüklenemiyorsa şu an için söylenen cihazın flashından kaynaklanan sorun olduğu (pek aklıma yatmadı bu ama...neyse)...aynı sorunla gelen ve yazılım yüklenemeyen d-smart cihazı fabrikaya gönderdim oradan gelecek cevabı bekliyoruz...sorunun kesin çözümü bulunduğunda burada yazarız...yapabileceğiniz en iyi şey yetkili teknik servise müracaat etmenizdir...sevgilerimle...
sorunu söyle çözebilirsin arkadaşım sinyal geldiğinden eminsen çanaktan şöyle yap benim başıma geldi
cihazı menüden fabrika ayarlarına getir reset yap ekranda cıkan yazılar seni yönlendirecektir ben 2 defa fabrika ayarı yapmıştım bir cihazda sorun çözüldü bi cihaz dada 1kere fabrika ayarı yapmıştım sorun ok
cok tesekkürlar dostum
arkadaslar ben avrupada yasiyorum dsmart nasil yazilim yükleme yapacagim hersey denedim olmadi
yardimci olursaniz sevinirim
su anda Version 2.1.2.004 kulaniyor
D-SMART YAZILIM YUKLEME TALİMATI...
cihazın fişini cereyandan çek, sonra fişi tak ve dikkatlice takip et.
1. cihazın ön panelindeki kırmızı ledlerin hepsi ilk kez yanacak ve sönecek,
2. kırmızı ledlerden 1. olan kırmızı led 2. kez yandığı anda, kumanda üzerinden hemen hızlı bir şekilde,
3. iki kere, GERİ GERİ tuşuna bas ve hızlı bir şekilde 2 4 8 5 tuşla.
4. yazılımın yuklenmeye baslayacaktır. biraz bekleyelim. bu sırada ön panelde ki kırmızı ledler sönmüş olacaktır. cihaz, yazılım yuklendikten sonra kendisini resetleyecek ve yeniden acılacaktır. bu sırada kesinlikle cihazla ve kumanda ile oynamayalım lütfen.
5. cihaz ayarlarını ve uydu ayarlarınızı yaptıktan sonra cihazınız yeni yazılımınızla kullanılmaya hazır hale gelecektir. hayırlı olsun, kolay gelsin...