katılmıyorum....ya mercedes yada japon......selametle
Printable View
benim bildigim kadarı ile mercedes almandı ama_??
...mercedes için avrupadır bilmemnedir demeye gerek yokki.....bana göre dünyanın en iyi aracı.....e bi çoğumuzun parası ona yetmeyeceği için mecburen japon....onu kastetmiştim....selametle
yeni cikan arabalarin hepsi iyi marka onemli degil aslinda..fiat sehir icinde cok kullanisli bir secim olur.arkadasim audi aldi torpiddo kismi 3 defa ariza yapti yenisi takildi yine sorun 2 senen sonra arabayi satti..birazda sans
nedense herkez MERCEDES diyor ben ise buna katilmiyorum eskiden Mercedesler saglam ve gunenilirdi fakaf birkac senedir nanay onun icin cok musteri verdiler BMW ve AUDIye.4 sene evvel E sinifi 270CDI aldim birdahami HAYIR bikmistim garaja gitmekten.:46:
Soruya gelince bana hos gelmiyor cunku goz aliskanligi yok bu tip model avrupada yok oldugu icin olsa arka farlarin gorunumu Peugeot 406 ya benziyor on tam anlamiyla Fiat
ben tofaş fıat doblo ' dan şaşmam.yerli malı yurdun malı her Türk o nu kullanmalı.selamlar.
geçen hafta inceledim ben bu aracı
1.4 motor var az yakıtı oldugunuı söylediler
bence yanılıyorsunAlıntı:
çünkü şu anda en fazla satılan ticari araç bunların büyük çogunluğuda uzun mesafe yapan servis araçları böyle olsa pek tutulmazdı bence çok şık zarif ve güzel bir araç
selametle