yavaş yavaş bi yerlere varılıyor hayırlısıyla.
Printable View
yavaş yavaş bi yerlere varılıyor hayırlısıyla.
burası türkiye unutmayın.bunlar hayal
sırf ınternet için tel aldım hemen kapatırım
bi olursa vay telekomun haline
hainler
çok iyi olur elbette bugüne kadar havadan aldıkları paralar yeter de artar bile telekoma
böyle bir şeyden eğer sonuç çıkarsa çok iyi olur
Ben sırf vermedikleri hizmetin bedeli olan sabit ücret ve diğer vergilerden dolayı ( telefon faturasının yaklaşık yarısına denk geliyor) sabit telefonumu iptal ettirdim ve şimdide interneti alt kat ile ortak kullanıyoruz.
Sırf internet için onlarda telefonu iptal ettirmiyorlar. Eğer bu olay gerçekleşir ise telefon hemen iptal edilecek.
Forum yöneticilerinden ricam bu olayı takip etmeleri ve sonucunu bütün üyelere önemli ibaresi ile duyurmaları.
çok mantıklı. iyi bir iş yapmış arkadaş. adsl alıp telefondan kullanmadan boşuna para vermek doğru diil tabii. helal olsun. herkes hakkını arasa böyle memleket biraz kendine gelir ama çok boşverci bir milletiz.. :((
güzel haber.2.5 yıldır adsl kullanıyorum böyle bir uygulama olursa bende telefona kapatırım.
bende kapattıracagım bekliyoruz....
Çok bekledim bu karar çıkarda eve adsl alırım diye ama çıkmadı bende adsl bağlatdım 2 ay oldu bu karar resmileşirse hemen anında kaptırım telefon bağlamadım sadece adsl kullanıyorum vergi şubu derken 17 ytl ALLAH için ödüyorum bizi neden hep böyle kullanıyorlar ne yapabiliriz başka nereye baş vuralım bir hizmet veriyorlar ama soyuyorlar diyer tarafdan saygılar takipci olacam