bulletfromhell ya kardes yıne konusuyon :puah: :nod: bende kısısel olarak dusunmuyom rıza olayından sonra sanmıyomkı besıktas saglam a teslım etsın takımı bence dedıgın gıbı 3yada 4 cu secenektır saglam hoca
Printable View
bulletfromhell ya kardes yıne konusuyon :puah: :nod: bende kısısel olarak dusunmuyom rıza olayından sonra sanmıyomkı besıktas saglam a teslım etsın takımı bence dedıgın gıbı 3yada 4 cu secenektır saglam hoca
benimki önsezi yada teori değil....kaynağı olan net bir bilgi.....ama dediğim gibi joker olan şu an ertuğrul hoca....bu hafta içinde bazı yerlerden istedikleri sonucu alamazlarsa haftaya salı günü ertuğrul hoca takımın başına geçecek...
sende sagol kardes ayrıca az once spor haberlerıne baktım yonetım kendı ıcınde gorusmeler sonucu karara varamadıkları ertugruz hoca hakkında bolunmeler oldugu gerekcesıyle vaz gecıldıgı acıklanmıs
kaynak DHA CNN TURK
az önce haber düştü
yıldırım demirören vazgeçmiş
ertugrul saglam işi yattı beşiktaş için
selametle
dediğim gibi tam yatmış olarak bakmayın...bu hafta iki tane yerden istenen sonuçlar alınamazsa salı günü ertuğrul hoca en azından yarım sezonluğuna göreve getirilecek....
bu iş yarım sezonluk altı aylıl üç aylık diiye ayırt edilemezki?Alıntı:
alacaksan koca sezonu devireceksin işine gelirse sözleşmeyi uzatırsın gelmezse devam edersin
ben saglamın yerinde olsam yarım sezonluk hayatta gelmem prestij denilen birşey var bostan korkuluğumu bu iş!!!!
yanı yarım sezon ne ısı var kendınımı rezıl edecek ben oyle bı olayım olsa yerımden hıc kıpırdamam oyuncakmı bu ıs kı takımı (KAYSERI) spor da hem basarılı hemde her ıstedıgını uyguluyo
tabiiki sözleşme tam zamanlı yapılacak....ancak işler biraz ters gider gibi olursa , ocak ayında beşiktaş'a gelebilecek farklı bir alternatifte var....ocak ayına kadar doluyum diye cevap vermişti kulübe daha önceden...dediğim gibi işler biraz ters giderse ocak ayında ertuğrul hocanıun yerine o gelecek...tabiiki bu senaryo bu hafta içindeki 2 alternatiften biri gerçekleşmezse gerçekleşebilir....