Arama Yapin Çikacaktir Sİzde Çikmazsa Bende Nİye Çikiyokİ Ozaman Çanak Ayarsizdir Belkİ Ondan Çikmiyodur
Printable View
Arama Yapin Çikacaktir Sİzde Çikmazsa Bende Nİye Çikiyokİ Ozaman Çanak Ayarsizdir Belkİ Ondan Çikmiyodur
bende çıktı ismi live24 yazıyor amam şuanda müzik var başkada bişey yok
Bu frekansta çıkan kanalın ismi live24 yazıyor. Ama kanal kesik kesik (donma yapıyor.) şuanda müzik yayını var. Ben yeni açtığım için daha başka şeyler göremedim...
bilgi için teşekkürler.
Teşekkürler yanlız şimdi film değil müzik yayını yapıyor
hiçbirşey yok kanalda acaba biri bizimi işletiyor?
bu fernkasta roj , mezopotamya ve rojhilat kürtçe kanallar olduğu için askeri yerel sinyal gönderildiği için van da izliyemiyoruz. çanağın etrafına duvar örerek seyr edenler var. başka ne türlü bir önlemle izliyebiliriz?
ustalarımızın desteğine ihticım var.
eniyi dileklerimle
arkadaşlar
bu frenkas türkiyenin doğusunda özellikle şehir merkezlerinde kurulan yerel vericilerle engelleniyor. etrafı açık çanaklar yayın alamamktadır
sebep bu.
hoşçakalın
iyide benim çanak açık alanda hotbirdde alıyoo roj tv felan varpaketten bu kanal mı çıkmıyo yoksa hiç birimi çıkmıyo :49:
hotbırd den lıve24 olarak cıkıyor ancak özgür ustanın dedigi gibi kanal +18 yazıyor ancak onla alakası yok +16 yazmaları gerekiyor üstelik iki saat yayın yapıyorlar daha sonra reklama kuşagı başlıyor ortada dolanan o malum acıldı acılacak denen kanalla alakası yok arkadaşlar bu kanalın