Açıklamalarınız ve eskiye dönüşüm dosyası için tşkler..Alıntı:
Radakoglu Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Açıklamalarınız ve eskiye dönüşüm dosyası için tşkler..Alıntı:
yani tf 59000 ne dönüşürken 2. dosya yeterli galiba normal laoder tr. ile yükleme oluyor mu yoksa buradaki laoderle mi yüklenmesi gerekiyor saygılarAlıntı:
Dosyanını içerisinde yükleme loderi mevcut.Yükleme loderi ile ikinci dosyayı yüklemen yeterli .Alıntı:
engin67 Nickli Üyeden Alıntı
uydudan güncelleme yapıyor biss keylerde var ama basket kanalını açmıyor bilginize.
Tüm şifreleme sistemlerinin aktif olması için kumanda üzerindeki menu tuşuna basınız ardından menuden sistem ayarlarının üzerine gidiniz ve kumanda üzerindeki tuşları kullanarak "999" basınız: bu işlemleri yapmazsanız,cihaz hiç bir şifreli kanalı açmaz.Alıntı:
dünya Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben 9700 cim cihazıma attım ve gayetde güzel oldu. uydudanda güncelleme yaptı yalnız güncelleme yaptıktan sonra uydudan güncelleme menüsü kayboldu ekrandan. acaba bu yeni yazılımda bu menünün kaldırılmış olmasındanmı kaynaklanıyor. çünkü uydudan güncelleme menüsü daha önce 9700 cimde vardı ama 29.11.2005 yazılımını attıktan sonra kaybolmuştu. şimdide 03.01.2006 yazılımını uydudan güncelledim ve uydudan güncelleme menüsü yine kayboldu.
Cihazına sadece 2 dosyayı yükle uydudan güncelleme bölümü kaybolmaz.Alıntı:
eflatun Nickli Üyeden Alıntı
yazılımı yükledikden sonra reset at.