bu şerefsizlerin hepsini kendi patlayıcılarıyla patlamak gerek
^^NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE^^
Printable View
bu şerefsizlerin hepsini kendi patlayıcılarıyla patlamak gerek
^^NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE^^
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah........
rabbim terörün belasını versin şehitlerimizin kabri nur mekanları cennet olsun ailelerine sabir ve metanet diliyorum elimden başkas bişi gelmiyor şuan tekrar elime silah versinler seve seve askere gider o şerefsizlere karşi savaşirim ne mutlu türküm diyene
yüce ALLAH, gelmiş geçmiş tüm şehitlerimize rahmet eylesin.ben güneydoğuda terörü yaşamış biri olarak geçen gün tuncelide verdiğimiz 7 şehitten biri olan kayseri şehidinin evine gittim.kur'an okuttuk ve herkesteki metaneti gördüm.at izinin it izine karıştığı bu günlerde koltuk için misyonlarını terkedenlerden,genelkurmayın k.ırak ile ilgili açıklamalarına barzani ve talabani(yazarken bile parmaklarımı ateş basıyor)ile sarmaş dolaş resimler çektirenler,sonrada seçim kaygısıyla oy derdiyle kabile reisi diyenlerden,ne idüğü belirsiz, meydanlarda türk bayrakları sallayıp,kendi milletine ters düşenlerden,22 temmuzda bu yüce milletin evlatları dik durarak,sesini organize bir şekilde yükselterek hesap sormalıdır.şuna kızdım, buna kızdım diyerek oy vermekle olmuyor.keskin sirke küpüne zarar.unutmayalım biz yüce bir milletin evlatlarıyız.yakışanı yapmalıyızYüce ALLAH bu millete zeval vermesin ve yolundaki herkesten razı nolsun.bir BAYRAK,bir DEVLET,bir MİLLET..
basiretsiz yönetim artık bu akan kana dur demenin zamanı gelip geçmiştir üçbeş çapulcu dediginiz kan emici sülükler hergün üçbeş on yigidimizi şehit ediyorlar ve biz öyle sanıyorum sadece ahlarla vahlarla geçiştiriyoruz biz biliyoruzki bu vatan bolünmez ve sülüklerde biliyor bölemezler ozaman oyun nedir onu çözmek gerekir oda sizin göreviniz biz yigitlere görev düşerse biz hazırız MARDİNDE ASKERLİGİNİ YAPMIŞ BİR VATAN EVLADIYIM VE HAZIRIM
allah belanızı versin şerefsiz köpekler amerikan uşağı ****pkklılar hepinizin sonu geldi *** kurusu mahlukatlar yaradanım türkü korusun
Allah rahmet eylesin, yakınlarına da sabır versin.Pkk nnın da Allah belasını versin.
Bu sütü bozuk şereffsizlerin kökünü kazımak lazım.Arkalarına ADB yi aldılar ya meydanı boş bulup istedikleri gibi at koşturmaya başladılar.O meydanı bu şerefsizlere dar etmek lazım.Bunun zamanı çoktan geldi ve geçti.ABD ve israil bu şerefsizlere eğitim verip huzurunu bozmak için üzerimize salıyor.Bizde oturup seyrediyoruz.Harekete geçmek için daha kaç şehit vermemiz gerekiyor....Amerikanında , israilinde , pkk nında topunun............
allah rahmet eylesın sehıtlerımızı aılelerıne sabır versın :( :(:(:(