Printable View
Alıntı: bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ülen en saağlamı yine bizim geleneksel aslan sütü.....gerçi aram yoktur kendileriyle ama.....:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: Benim de ama daha yaşımda küçcük :D anca 18'den sonra. ama hiç içceğimi sanmıyorum...
Alıntı: MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Benim de ama daha yaşımda küçcük :D anca 18'den sonra. ama hiç içceğimi sanmıyorum... hişttt :nono:: ağıza acı biber sürerim içme sakın 18 bile olsan :wave:
Alıntı: Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hişttt :nono:: ağıza acı biber sürerim içme sakın 18 bile olsan :wave: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah:
Alıntı: Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hişttt :nono:: ağıza acı biber sürerim içme sakın 18 bile olsan :wave: Bir yudum bile sürmem. Neyden bahsettiğini bile bilmiyorum aslan sütü dediğinden. O ne :49:. Acı biber mi :common001:-> tatlı biber olsa olmaz mı
Alıntı: MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bir yudum bile sürmem. Neyden bahsettiğini bile bilmiyorum aslan sütü dediğinden. O ne :49:. Acı biber mi :common001:-> tatlı biber olsa olmaz mı bırak şimdi kardeş...gördün tabi karşında admin'i çevir kazı yanmasın oldu dimi????:puah: :puah: :puah: :puah:
Alıntı: bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bırak şimdi kardeş...gördün tabi karşında admin'i çevir kazı yanmasın oldu dimi????:puah: :puah: :puah: :puah: Ben ne demek istediğini bile anlamamıştım.. Daha yaşım 14 yauw :D ne biliim öle aslan sütüdür bilmemnedir. Admin deil :D Adminiye
Alıntı: MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ben ne demek istediğini bile anlamamıştım.. Daha yaşım 14 yauw :D ne biliim öle aslan sütüdür bilmemnedir. Admin deil :D Adminiye :puah: :puah: :puah: :puah: adminiye ha????:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: süperdsi valla kardeş:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: koptum resmen yaw:puah: :puah: :puah: :puah:
Alıntı: bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :puah: :puah: :puah: :puah: adminiye ha????:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: süperdsi valla kardeş:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: koptum resmen yaw:puah: :puah: :puah: :puah: :puah::puah::puah::puah: Kardeş ADminimiz bayan olduğu için adminiye olmaz mı :) Müdüre oluyo da adminiye olamıyor mu? admine de olabilir?
Alıntı: MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ben ne demek istediğini bile anlamamıştım.. Daha yaşım 14 yauw :D ne biliim öle aslan sütüdür bilmemnedir. Admin deil :D Adminiye sen anlama zaten :) aslan sütü dediği inek sütü yokmu onun gibi işte :) yıllardır forumdayım senden başka ADMİNİYE diyen çıkmamıştı :D :D
Alıntı: Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sen anlama zaten :) aslan sütü dediği inek sütü yokmu onun gibi işte :) yıllardır forumdayım senden başka ADMİNİYE diyen çıkmamıştı :D :D ADminiye deil misin yani :puah::puah::puah: