-
Bence Çok GÜzel Bİttİ
Evet Bence Fİlmİn Sonu Çok GÜzel Bİttİ Fİlİz Le Mehmet Bİrbİrİne Daha Çok Yakisiyordu Ne GÜzel Bebeklerİde Olacak Daha Ne. Zaten Fİlmde En Nefret Edİlen Kİsİler Nermİn Ve Enderdİ Ve Sonu İyİ Oldu Nermİn Geberdİ Gİttİ Çok Gicikti Zaten Nİsanlisina İhanet Eden Bayandan Ne Beklİyeceksİn. Patlak Yumurta Alinirmi Gerİ. İhanet İhanetİ DoĞurur O YÜzden İhanet Edenİ Affetmİyeceksİn Mehmet Affederek BÜyÜk Bİr Hata Yapti Ve Dİzİnİnde Tadi KaÇti. Neyse Sonu GÜzel Bİttİ
-
bence
1-öyle bir yere mezar için yer vermezler. saçma idi.
2-yağmur gereksizdi ve sahte olduğuda aşikardı.
3-son 10 bölüm çok sıkıcı idi.hele son 4 bölümü nerminin vurulması ile geçti.zaman kaybı
4-Herşeye rağmen Osman sınav çok güzel bir dizi çekti. En azından milletimizin değerleri ile dalga geçmeyip o değerlerin kutsiyetine saygılı olan bir dizi. emeği geçenlerin tamamını kutlarım.
-
-
ne yazık ki son bölümü seyredemedim. Zaten biraz akıcılığını yitirir gibi olmuştu. fakat seyrediyorduk.
-
osman sınavın çektiği dizilerin güzel olduğu bi gerçek ama eski türk filmlerine benzemiş kenan imirzalıoğlu oynamasaydı kesinlikle seyretmezdim kıyaslama yaparsak aynı konu yu içerdiği için ıhlamurlar altında bence daha iyiydi (diğerlerinin fikrine saygı duyuyorum) ama kurtlar vadisi nin yeri başka kavgası gürültüsü bol ama türkiyemiz üzerinden oynanan oyunları açığa çıkardığı kanaatindeyim bu dizi furyası bana eski den kemal sunal filmlerini hatırlatıyor böylelikle insanları televizyon başına kitleyip dikkatini dağıtarak istediklerini yapıyorlar konuyu dağıttım özür dilerim sizlerle biraz geniş açıdan paylaşmak istedim saygılar...
-
son bölüm berbat olmazböyle birşey bu kadar götür son bölümde batır
-
dizinin son bölümleri sıkıcı ve gerçekçi degildi.güzel bir diziydi.filiz ve mehmet birbirlerine çok yakıştılar.
-
nerminin ölmesi iyi olmadı
aslında enderin ölmesi gerekirdi yada toplu temizlik hepsi ölecekti öyle bitecekti
ama kim ne derse desin bence bir sene daha devam etmeliydi
selametle
-
izledigim iki diziden biriydi
-