Genelde insanı fazla sıkmayan gazeteleri okurum.Şok posta vs gibi
Printable View
Genelde insanı fazla sıkmayan gazeteleri okurum.Şok posta vs gibi
yeniçağ gazetesi eklenebilir mi?
ben cumhuriyet okuyorum rahmetli uğur mumcudan bu yana
Zaman,Yeni şafak,Vakit
zaman sabah ama internet aldığımdan beri doğru düzgün gazete okuyamıyorum buradan daha sıcak ve anlık haberler geldiği için seyahata falan çıksam ilk alacağım gazete sabah ve posta olur
ben en çok vatan gazetesi okuyorum
ben sadece zaman okuyorum oda bana inandirici oldugu icin aboneyim fakat arasira hangi gazete bulursam alir okurum ama abone olmam.Bizi buralarda pek türk gazetesi bulmak güc ondan hafta sonu hangisini bulursam onu hemen alirim önemli olan gazeteye okumak degil bence önemli olan türk medyasina hizmet etmek.Internetten zaten hepsine okuma imkanim var ama ben genede aboneyim.Firsat buldukca öbürlerine de alirim.Zaten her gazetede degerli köse yazarlari var(kimisine hic sevmesek de onlarda yaptiklari isin ustasi) Ben gazete okumuyoum diyen arkadaslara tavsiyem" Gazete okuyun okutun okumanin hic kimseye zarari olmaz zit görüslü gazeteleride okuyun isin sonunda sen kazanacaksin cünki beyin jimnastigini ancak okumayla yapabilirsin.
Son 10 yıldır gazete okumuyorum
türkiyenin menfaatlerini gözeten iki üç gazteden biri olan yeniçağın bu listede olmaması düşündürücüdür makara tukara gazeteleri okumayı bırakın da ülkenin meselelerine eğilelim biraz arkadaşlar vatan elden gidiyor unutmayın