ustam bende oyun bölümünde yüklü oyun yok yeni yazılımlarda oyun varmı
Printable View
ustam bende oyun bölümünde yüklü oyun yok yeni yazılımlarda oyun varmı
sorun da oyun oynamak değil zaten ustam olsada önemli değil oyun oynamayacaz yaa saol ustam kolay gelsin
Ben de 1.3.6 yazılımı yüklü,OYUN bölümü açılmıyor.Neden olabilir,acaba cihazı yavaşalatacağı düşünüldüğü için konmamış olabilir mi?..
cihaz arada bir kendini resetliyor. kolay kurulum ekranı geliyor. Bunun için ne yapılabilir.
tşk.
nextdede oluyor bazen tam siliyor ama bunda hiç olmazsa menude kalıyor. hızlı kapatmadan ileri geliyor zanedersem bıde emu devreye girince kapasıtesınden mütevellit sapıtıyo heralde pekte sorun yaratmıyor sonuçta idare ediyoruz be usta selamlar
sayın hocam 15 gün evvel inpax -x-2007 fta small cihaz aldım.acekilik işte bazı konularda
size sorularım olacak.cevap verirseniz teşekkür ederim.cihazımda bazen donuyor ve arka kilitten kapatıp açtığımda cihaz çalışıyor ama yine o yere gelince donuyor ve hiç bir işlem yapılmiyor.birde *** ***leri nasil gireceğim.selamlar.
***leri nasıl gireceğin
inpax bölmünün içinde var lütfen araştıma yapıp öyle cevap yazalım
evet arkadaşlar 23.02.2008 yazılımını bir türlü cihaza atamadım.fabrika ayarlarına döndüm.tekrar tp.leri tarattım.bu sefer multıler gitti.zaten polsatlar ın yarısı çalışıyordu.
onlarda gitti.fakat ne oldu ise multiler ve polsatlar geri geldi.yazılım atabilmem için bir bilgi verirseniz sevinirim.birde tek tek taşıma zor oluyor toplu taşıma için bir çalışma var.acil cevap verirseniz sevinirim.selamlar ve en iyi dileklerimi sunarım.