aparatlar üst tarafda reklam logosu bulunan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesinde mevcut oradan bilgi alabilirsiniz:45:Alıntı:
Printable View
bende motorlu 120 cm lik canak anten kullanıyorum gayet memnunum türksattan-hispasa'ta kadar bütün uyduları alıyor 4 yıldır kullanıyorum yalnız uydu ayarları zor, ben artık ustası oldum elimle koymuş gibi uyduları buluyorum bence motorlu canak daha iyi:sunglasses2:
5-6 saniye kadar eger astrada 1 sıraya horzantıl bir kanal koyarsak daha hızlı gidiyor, vertikalde yavaş hareket ediyor
Arkadaşlar aparatları kendiniz de yapabilirsiniz.Bacacılarda soba borusunu duvara sabitlemek için uzun çubuklar oluyor.Bunlardan bir tane alın adeti 1 ytl fillan.:devilprv: Çubuğu aldıktan sonra sıra lnb tutturmak için yuvarlak aparata sıra geliyor bunu da hırdavatçıdan kelepçe alarak veya bir elektronikçiden lnb leri parabol antenlere tutturmak için kullanılan yuvarlak plastiklerden alarak temin edebilirsiniz bu plastiklerden adamlar genelde para bile almıyor.Bu sistemi bu şekilde kurarsanız 5 ytl gibi bir şeye mal oluyor.:clap2::
bencede tiker kardeşimin dediği gibi zamanı bir kere daha ölçsen iyi olur.Türksatla astra arsına 5-6 saniyede geçeceğine düşünemiyorum.:45: Geçse bile bana göre motorlu çanak kullanacağıma tek çanak 5 uydu derim.
benim çanak biraz agır oldugu için 10sn de dönüyor, üst kattaki komşunun çanagı hafif oldugu için 8 sn de turunu tamamlıyor bunlar gerçek bilgilerdir
saygılar
canagın yonu sırus uydusuna donuk iken nilesat uydusunuda göruyor tarama yaparsanız yaklaşık 150 kanal şifresiz seyredebilirsiniz