Telekomun siteyi kapatması lazım bence
Printable View
harbi arkadaşlar çok ilginç diyaloglar geçmiş sitede bunlar aile terbiyesi çevre ahlakı yaşantısını hiç öğrenememişlermi
Yazık bunları engellemek lazım asıl kendilerine bakmaları lazım
Ya arkadaşlar o kadar kişiyiz bu sitede ne yapıp edelim o videoyu kaldırtalım ordan ...!!! Ama nasıl bilmiyorum işte Nasıl kaldırtacagımızı bilen bilin warsa Lütfen bu konu ile ilgilensin ...Şimdiden tşk...
evet birşeyler yapmak lazım duyan duymayana iletmeliki birşeyler yapmalı arkadaşlar bu medya neden bu işe duyarsız kalıyor acaba medyadan tanıdığı olan yokmu bi sorsa diyorum şayet haberleri yoksa bilgilendirmek lazım
Siz böyle yapmakla sitenin reklamını yapmış olmuyor musunuz? Sizin yazınızdan sonra kaç kişi tıklamış olabilir. Onların da istediği bu değil mi? Reyting alan bir videoyu youtube neden kaldırsın? Ben videoyu izlemedim. İzlemiyeceğim. Kimsenin de izlemesini istemiyorum. Bu tip oyunlara gelmiyelim.
bunlar adi ve embesil değilde nedir bu tür oyunlara gelmeyelim lütfen
Gevurların Türklere sevgisini görün.Biz hala İngilizce vb.yazılı ve bir çoğumuz ne yazdığını bile bilmediğimiz tişortlar giyiyoruz.Lütfen gevur yazılı tişortlar giymeyin.Bizi kültür emperyalizmi ile sömürgeleştiriyorlar.
artık bunlar cami duwarına işemeye başladı. sonları geliyor bence.