Printable View
Alıntı: lamborjini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. basi geçen arabanın değeri kaç para ki acep araba eger yarı yarıya gümüşse ve araba 1 ton geliyorsa yarısı 500kg yapar buda gümüş artı işçilik takribi olarak 3.000.000 civarı
Alıntı: CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. araba eger yarı yarıya gümüşse ve araba 1 ton geliyorsa yarısı 500kg yapar buda gümüş artı işçilik takribi olarak 3.000.000 civarı araba kuyumcuda satılmayacak galerilerde satılacak :D
gümüş değil krom kaplama bu araba.araba konusunda bana pm atınız pls :D
Alıntı: banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gümüş değil krom kaplama bu araba.araba konusunda bana pm atınız pls :D araba konusunda pm ye gerek yok bi konu açarsın bizlerde faydalanırız :wave:
Alıntı: Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bizim buralarda gece kapısını,aynalarını,kaputunu,bagaj kapağını falan söküp satmaya kalkarlar..En iyisi ben almayayım :D :puah: :puah: :puah: bende almıyacam:D