parti ismi vermeden sadece inanıp inanmadığımız yazsak daha iyi olur diye düşünüyorum.admin arkadaşlarda bunu belirtmiş.sevgilerimle
Printable View
kesinlikle inanmıyorum
Arkadaşlar Parti Ve Lider İsmi Verilen Mesajlar Siliniyor..Lütfen Ona Göre Yorum yapın..
kimin verdigine bagli olabilecekler var şu anda armatörler ve özelhava kurumları sadece OTV de maaf bu anadoludakı buyuk sehirleri onlemek için elbetkı çifciyede uygulanır ve hata girdi ve tarimsal ilaçlardakı kdv lerde %1 e duser buyuk sehirlerdekı yıgılmayı önler BENCE.
kesinlikle hayır
inanmıyorum ama gülmek için iyi oluyor belki de seçmenin moralini yüksek tutmak için çok atıyorlardır :puah:
ben 42 yaşındayım hiç vaatlerini tutmadılar
adamın birine 2 testi rakı götürmüşler.'ağa sen rakıyı seversin,e anlarsında,bi zahmet söyle bana hangisini satın alayım??'..bizimki testinin birinin ağzını açmış,doldurmuş tasa ,yavaş yavaş ,yudum yudum içmiş.dönmüş adama demişki:'sen öbür testiyi satın al'...adam şaşırmış :'yav ağa anlarsın dedikte tadına bile bakmadan nasıl hüküm veriyosun??...bizimki yapıştırmış cevabı:'E BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZKİ'.........selametle
nayır inanmıyorum
bende inanmiyorum sallaya sallaya atacak bişi bulamıyolar artık:D:D:D:D:D