elektronikçiyim sansui free tv den sonra bence ders almıs olmamız lazım ben kesınlıkle satmıyorum ve satmayacagım....!!!!!!
Printable View
elektronikçiyim sansui free tv den sonra bence ders almıs olmamız lazım ben kesınlıkle satmıyorum ve satmayacagım....!!!!!!
Alıntı:
Kardeş işte ben ne diyom.Bunların hepsi üçkaat.Millet'de hala takır takır alıyor.Hatta bugün gazetede gördüm.Taiwan'dan huma marka rec geliyormuş.15bin adet.Dsmart yok satıyormuş.Ben anlamadımki.MİLLETMİ SAF.YOKSA BİZMİ AKILLI:49: :tongue: :tongue: :tongue:
bi zamanlar star digital vardı işe yaramayan makinaları 400usd den artı üyelik ücreti olarak tahsil etiler makinanızı geri verirken 400 usd alacaksınız dedilerAlıntı:
millet makinalar 400 usd yerine 15 tl y verdi nerde kaldı şimdi 400 usd tüketicinin sahibi yokki bu ülkede herşey göstermelik yeterki sen imza at
herkes ne imzaladıgını okusun beyler..
saygılar
Al işte yalanında bi yenisi.Hani o d-smart (ücretsiz)müşteri hattı vardıya.İstediğiniz zaman arayın diye.Bide arıyoduk.Aktivasyon yapmak için.Ve müşterilerede bu numara ücretsiz.Bişi olursa arayabilirsiniz diyoduk.Ama geçen salı günü bi müşterimiz önce telefonla bizi aradı ve bu nomara ücretli dedi.Bizdee nasıl olur falan dedik.Neyse o kunu öyle kapandı.Perşembe günü bi müşteri daha paralı deyince.Bizde aradık.Böyle böyle diye.Onlarda bize paralı dediler.Sonra babamda oradan illa yetkili biri gelsin konuşalım dedi.Adam'ın biri geldi.Ve babam adama demediğini bırakmadı.Bzim batmamız lazım yani... :D Herşeye arıyoduk.Neyse adamlar bizim faturayı ödemeyi kabul ettiler en sonunda.Bi dahada dikkatlice arıyoruz artık.
ya ıste bırde vatandas gelıp soruyo bızım gıbı elektronıkcılere nasıl bısey dıye tavsıye etmem dıyorsun ama ıste yınede arastırmıyo kafaya takmısya bı defa alacakya gıder alır sonra yav usta ben sana sordum alma dedın ama ben yınede aldım ya ama hıc hosuma gıtmedı bızım mıllet mustaaak bazı seylere
hayat yalan bırakın bu işeri alın bi tane motorlu tam süper olsn :D