bence biz kullanıcılara degıl şirketlere yönelik bir indirim superonlıne smıle vs tarzı.bizlere cok fazla yansıyacagını sanmıyorum..çünkü toptan adsl den bahsetmısler..bizlere gene 3 4 ytl lık komık ındırımler yapılacagı kesın.
Printable View
bence biz kullanıcılara degıl şirketlere yönelik bir indirim superonlıne smıle vs tarzı.bizlere cok fazla yansıyacagını sanmıyorum..çünkü toptan adsl den bahsetmısler..bizlere gene 3 4 ytl lık komık ındırımler yapılacagı kesın.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Benim eski tarife 1024/256 : 9GB 49 YTL idi.Buraya kadar anladık listede yeni fiyatlandırma aynı kota, sınırsız olmuş ancak listenin altında A-B-C-D seçeneklerine bir anlam veremedim.Hem sınırsız yapıyorsun hemde B olarak adı geçen listeye beni ekleyip KOTA AŞIM ÜCRETİ diye ilave yapıyorsun.Bunu anlamakta zorlanıyorum.
:49::49:
Bu indirimler bizim için değil. Kotalı adsl kullanıcısıyım. Bana yansıyan bir şey yok. 3 kuruş bir indirim yapıyorlar. Diğer taraftan 10 kuruşluk bindirim yapılıyor. Telekom ücretlere sabit ücret adı altında bir vergi koydu. Bunun acısını oradan çıkarıyor. ADSL kullanmak için neden bir telefon hattı almak zorunda bırakılayım ki? Hiç konuşma yapmaz isen telefona 12 ytl lik bir ücret geliyor. 29 ytl de adsl. toplam 41 ytl ediyor. Ben ucuzluk falan göremedim. İnternet kafe 100 bilgisayar ile limitsiz 4096 hıza 69 ytl ödiyecek . Bende 29 ytl. Tek bilgisayara.
sayın oldsman senin verdiğin listede 1024/256 da olan B maddesi 2048/512 6 GB de olacak,ttnet,in kendi sitesinde yeni tarifeler verildi,saygılar
evet ilginç bi tarife olmuş limitsiz +kota aşım ücreti :puah: ben bi şey anlamadım
Bizim kotalı 4gb tarifesine hiçbirşey olmamış :(
burada indirim yok bindirim var işte daha anlamadınızmı