tşk..........................
Printable View
tşk..........................
Hayır dostum senin dediğin gibi olmaz.Dreambox cihazınız modeme veya acces pointe bağlı olmalı(ethernet kablosuyla),o zaman cihaz ile istediğin paylaşımı alabilirsin.Aaa bilgisayar ile isterseniz izlersiniz yeterki programlarını kurun.
ya arkadaşlar konu yanlıs yerde olabılır bundan dolayı özür diliyorum bana bır medyator admın bırılerı yardım etsın bende skay star 3 tv kartı var benı cıleden cıkarttılar frekans degısıklıgı yuzunden kullanamıyorum m6 music black kanalı gıttı bune ya anlamadım bana onerı de bulunacak arkadas varsa lutfen yardım edın mail atın pm atın yardım edın
selamlar arkadaşlar! konunu üzerinden epey bir zaman geçmiş, ben yine gündeme getirmek durumunda kaldım. antalyalı7 arkadaşımın benzer bir sorunu var bende de, fakat konu tam olarak netlik kazanmamış okuduğum kadarıyla...
Bende dreambox 600s marka cihaz var. Alt kat komşumdan wireless yolu ile internet alabiliyorum(eternet kablo çekemiyorum) acaba piyasada böyle bir cihaz varmıdır nasıl bir aparat ile uydu cihazıma internet verebilirim bilgisi olan varmı teşekkürler...