genede bir bildikleri vardır
Printable View
genede bir bildikleri vardır
olumsuz buluyorum çünkü programın havasını bozuyor.o sansürün arkasında olan şeyi anlamak için kafam dağılıyor.bazende saçma buluyorum ne yani hayatımzıda hiçmi coca cola nın ismini görmedik.yada hayatımızda hiçmi bira görmedik sigara görmedik.bazende kan üstüne sansür oluyor oda sinir bozucu.bence hiç olmasın daha iyi
Ben olumsuz buluyorum çünki Adeletli davrandığını düşünmüyorum.kurtlar vadisi ırakta olduğu gibi. Çünki diğer kanallardada silah ve kan vardı ama onları kapatmadı.Güçlü medyaya birşey yapamıyor.
sansür herzaman heryerde degil gerektiginde uygulanması için cıkarılmış bir karar olmalıdır.ama bunlar neyapıyor sansürü uyguladıkca kanalların gelecegiyle oynayıp programları monotonlaştırıyorlar herkese iyi calışmalar
çok olumlu buluyorum tşler rtük:45::present::clap2::
ben olumlu buluyorum türkiyede cogunlugun degil azinligin dedigi oluyor bunu anlamiyorum
1-yeterli olmadığından olumsuz buluyorum.
2-olmadık sansürleme yöntemlerinide saçma buluyorum. (sigara,kan mozaiklenmesi vs.)
coca colanın bir reklamı vardı. evde misafirlerin içerisinde reklam bir çıktı rezil oldum. gittiklerinde rtük ü arayıp durumu bildirdim ama kimse tınmadı. reklamı oynatmaya devam ettiler. açık saçık edepsiz ve rezilce olan reklamlara okey veren rtük işlerine gelmeyen dizileri şak diye kaldırabiliyor.dediğiniz gibi kurtlar ı kaldırdılar. rtük kuruluş amacına hizmet etse eyvallah diyeceğim. birde toplumda bir şey var. bir kesim, toplumun büyük bir kesimi karşı çıksa bile birşeye umurlarında değil. mesela thy de bir reklam afişi vardı. mayo reklamı hatırlarsınız. hacca giden analarımız babalarımız bu afişi kaldırttılar önüne set çektirdiler diye kartel medya öncülüğünde ki bir kısım bir taraflarını yırttı afedersiniz. sonunda büyük bir zafer kazanmışçasına reklamın önündeki engeli kaldırtıp manşet manşet yazdılar. ulan hiçmi milletin dinine dinayetine saygınız yok. hiçmi bu millete saygınız yok. diyesi geliyor insanın ama desen ne olacak vesselam? saygılar.
peki bu rütükdenilen kurum tv lerdeki kontur soyucu şıllıklara niye bişi yapamıyor onun adı yarışma olduğu içinmi soruyorum rütük denilen kurum adaletli çalışmıyor