güzel bir çalışma olur herkes sürekli internet başında olamıyor.
Printable View
güzel bir çalışma olur herkes sürekli internet başında olamıyor.
vay Serkan olayı aştın he :) dünyada benzeri yoktur bunun
İlk OLsun isteidk birazda ufak bir katılım payıyla guncel yenilikler cep telefonunda.Düşünün 1 sms 2 kontor 30 sms 60 kontor yapar gerisini siz düşünün 8.40 ytl yapar 30 sms biz kullanıcılara cok uygun birfiyata sunumaya calışacaz tabi katılım olursa
bencede güzel bir uygulama.
ben bu uygulmayı sevdim nede olsa teknolojidir ama ben internet işletmecisiyim ve pek fazla telefonla aram yok alo desin beim için kafi yalnız bu uygulama çok şahanne gün gitttikçe dahada süper olcağına inanıyorum adı üstündeTEKNOLOJİ bir harika
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
güzel bir uygulama fakat ben şahsen katılmayı düşünmüyorum.
süper bir uygulama mutlaka katılırım.destekliyorum...benimle birlikte en az 5 arkadaşımda bu olaydan yararlanacak...
ayrıca biran önce başlansa çok daha güzel olur.mükemmel bir fikir.harikasınız....
aslında 2 yönlü bakmak gerekir....fiyat olarak bişey demiyorum,gayet makul...vakit problemi olan kişiler içinde iyi bişey...ancak böyle olursa sanki forum özelliğini biraz kaybeder gibi...sonuçta burası bi paylaşım platformu....nete giriyoruz,konu gönderiyoruz ,konu yanıtlıyoruz vs...salt *** veren bi platforma dönüşürmü ileride diye düşünmek açıkçası biraz beni üzüyor...tabi bu sadece bir bakış açısı...
Merak etmeyin salt *** veren forum olmayacaz.Sadece birproje ve öneri.Amacımız extra cok paralar kazanmak degil kazanmayacaz zaten toplu sms paketlerini herkes sorabilir.Öneri forumlarda bir ilkin başlangıcı olsun diye.Newcamla bu iş başladı ortak para katılarak kanalların izlenmesi gibi