Bende 4 uydu sabit 1.50cm parabol çanak boş olup, AsiaSat 3S (105.5°E)Doğu' dan, Intelsat 1R (45.0°W)Batı' ya kadar olan 45 uydu var.Bazen usandığım zaman anında çevirip farklı kanallara bakıyorum sizede tavsiye ederim.Saygılar...:)
Printable View
Bende 4 uydu sabit 1.50cm parabol çanak boş olup, AsiaSat 3S (105.5°E)Doğu' dan, Intelsat 1R (45.0°W)Batı' ya kadar olan 45 uydu var.Bazen usandığım zaman anında çevirip farklı kanallara bakıyorum sizede tavsiye ederim.Saygılar...:)
Şu anda turksat-hotbird başa baş gidiyor 3 cü astra :)
bende hotbir ve astrayi setrediyorum
benim tercihim türksat hotbird eutelsat w3 sirus astra ayrıca arabsat nilsat thor uydularınıda takip etmeye çalışıyorum .iki çanakla hepsini izliyebiliyorum
türksat
Ben de Türksat(1.çanak) Astra19'2,EutelsatW2,Hotbird,EutelsatW3 ile Sirüs tek lnb ile(2.çanak) Hispasat(3.çanak) var.Türksat'ım dışında en sevdiğim uydu Hispasat.Bu uydudaki iki pakette (D+ ve Cabo) özellikle sinema kanalları yönünden çok kaliteli.En çok sevdiğim 3.uydu Hotbird;bu uyduda Avrupa ve OrtaDoğu ülkeleri başta olmak üzere bir çok ülkenin kanalları var ve bu kanallar sayesinde farklı ülkeleri ve kültürleri tanıma fırsatım oldu.Hotbird uydusundaki Fransız paketleride(TPS ve ABSAT) sinema,belgesel,müzik ve genel içerikli kanalları ile gerçekten kaliteli ve bu sektörün lokomotifi...Astrad19'2 de D+ ve Premier paketleri ile izlenmeye değer.İleride bu uydu için çanak çaplarının daha da küçüleceği düşünülürse daha da favori olacaktır.4in1 diseqc kullanan arkadaşlara tavsiyem bu 4 uydudur.İyi seyirler...
turksat favorim
3 çanağım var biri türksat biri hotbird ve sirus diğeri hispasat 4 uydu seyrediyorum ve çok memnunum değiştirmeyi'de düşünmüyorum.
astra
Türksat-Hotbrid-Hispasat-Astra:)