katiyetlen memnun degilim,hic bir siteden,tum next 8000 leri rezil ettiniz
Printable View
katiyetlen memnun degilim,hic bir siteden,tum next 8000 leri rezil ettiniz
arkadaşlar ben memnunum siteden
idare ederler
genelde musteriler begenmezler.cunku ucuz is isterler.genel konusmamak lazim herkes kotu olmaz.bizde musterilerden mennun degiliz ucuz is icin 50 tane yalan soyluyorlar onlarmi durust .tutturmuslar susoyle bu boyle . birde suna degineyim adam kendi cabalariyla birseyler yapmis onukimseyle paylasmak zorunda degil.musteri servise gitse pahali der normal dukkana gitse bu orjinalmi der begenmez orj dersin pahali der .begenmez yaniama bu islerde haketmeden de kazanan da yokdegil yani
hayır memnun değilim
paşa kardeşlerim,heralde başlık yeterince açık...teknik servislerden memnunmusunuz diyor,siteden memnunmusunuz diye bi soru yok...üstelik burası bir web sitesi,vBulletin tabanlı bir forum,elektronikçi yada tv tamircisi değil...yok eğer bahsettiğiniz kendi ikamet ettiğiniz konutun bulunduğu site ise onu site sahibiyle paylaşın derim ben...selametleAlıntı:
ilkeli olun kardeşim sizde...esnaf takımının alayı adamına göre fiyat çeker...öyle kıvraklıklar (kibar yazdım) yaparsanız müşteride size öyle yapar...siz akıllısınız, müşteri daha akıllı oldumu işinize gelmez...tekrar ediyorum:ilkeli olun,tek fiyat çalışın,alışverişlerinize pazarlık koymayın,faturalı satış yapın (ama hepiniz yapmalısınız) ,o zaman anlattığın durumlarla karşılaşmazsın....
ayırım yapmadan hiç birinden memnun değilim