aynen 1-0
Printable View
2-0 aurelio goooooooooooooooooooollllllllllllllllll:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
türkiye 2 -Macaristan 0
Gollllllllllllll
en büyük TÜRKİYE
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
gollllllllllllll Halil
3-0
3-0 halil altıntop
maç bitti arkadaşlar...hep beraber sevindik...hepsi güzel ,hoş...ancak lütfen kendimizi kandırmayalım....bugünde çok kötü oynadık...63. dakikada iskoç hakemin yanlış kararıyla aleyhimize çalınması gereken penaltı verilmedi ve macarların en önemli gol silahı olan zoltan gera haksız bi biçimde oyundan atıldı...peki hakem doğru karar verseydi noolacaktı???kuvvetle muhtemel macaristan 1-0 öne geçecekti ve biz yüklendikçe emre aşık(bu adam nasıl kadroya alındı hala hayretler içerisindeyim) ve servet gibi iki tane ağır adamın arkasına attıkları her kontra topla bizi duman edeceklerdi...dolayısıyla bu galibiyet fatih terim hakkındaki fikirlerimde en küçük bir sapmaya yol açmamıştır...bu iş fatih terimle yürümez...norveç bizi duman eder haberiniz ola...ya fatih terim kalan maçlarda kendini toparlayacak yada çekip gidecek...başka seçenek yok....hatta ben federasyonda yetkili olsam işi bu noktalara bırakmadan çoktan fatih terimi gönderirdim...fatih hoca şu an birazcık üzerindeki baskıyı hafifletmiş gibi görünüyorsa yatsın kalksın iskoçyalı hakeme dua etsin....
sonuçta galip geldik.berabere de kalabilirdik.önümüzdeki maça bakalım şimdi de
evet usta allah iskoç hakamden razı olsun eğer bu futbola tesadüfenAlıntı:
euro 2008 e gidersek bu hakemin heykelini dikmek lazım inönü civarına
ama çok zor niyemi
futbolumuz hiç ümit vermiyor doğrusu 3 maçta 61 topçuyla oynamışız
daha vahimi yunanistan yendik ama kalecilerinin büyük hatalarıyla keza norveç
mihre nin hediyesiydi beraberlik gelelim bosna maçına moldova ya kendi evinde
1-0 mağlup oldu bu bosna bize 3 tane gol attı ve 3-2 yendi bizi keza malta maçı
ve bu gece macaristan maçı çok samimi söyliyorum 30 yıldır futbol izliyorum
böyle bir komik hakem kararı görmedim penalıt verdi sandım macarlı oyuncuya
aldatmaya yönelik ikinci sarıyı verdi ve oyundan attı iyiki öyle yaptı allah razı olsun
bu mubarek gecede yoksa bu maçı alma şansımız hiç yoktu :49: