azerbeycandada yayın yapıyordu bu kanal
azerbeycandada yayın yapıyordu bu kanal
samanyolu fethullah güven ve cemaatinin kanalıdır. yanlışmı?
Bu cemaat tevhid ile teslisi aynı kefeye koymuştur. yanlışmı?
Diğer dinler le "Amentüde birşeşiyoruz" diyen bu cemaat ve başlarındaki hocadır.yanlışmı? yanlış ise düzeltiniz.
ibrahimi dinler diye bişey çıkardılar. yanlışmı?
allah katında islamdan başka din varmıdır? hristiyanlık ve musevilik allah katında da bir dinmidir?
Dinler arası diyalog u icat ettiler. yanlışmı? Bu meselenin tartışılması çok yapıldı. Aslında işin özü bu diyalog masalları ile beraber ülkeye misyonerler doldu ve apartmanlara kadar yerleşti. alın size diyalog. ayrıca benim peygamberimi peygamber olarak tanımayan larla nasıl diyalog yapılır? bir hristiyan musa peygamberiş tanıyor ama hz.muhammed (s.a.v.) tanımıyor. gelde diyalog kur. iftara çağırıyorlar. sevsinler.
memlekette birileri biyerlere çıkabilmek için gayesine ulaşabilmek için mutlaka abd ye bir gözüküyor. ne hikmetse.
Bir müslüman türk olarak söylüyorum. sözüm kişisel değil dir. fethullah gülen ve cemaati çok güzel işler yapabilirlerdi ancak tehlikeli sularda yüzüyorlar. allah hidayet versin. bu cemaate bağlı biri varsa forum da bize lütfen amentüde nasıl birleştiğimizi açıklasın. selametle
(mesele saman yolu tv idi ama yazmadan edemedim. bu arada geçen hafta beni banlayanlara hernekadar haksız olsalarda teşekkür ederim. en azından bu forumda disiplin olduğunu öğrenip sevindim.)
Arkadas bunun konuyla ne alakasi var?Ben bir azeri olarak turk kanallarini yayinlanmasi taraftariyim.Ama malesef bu is devletin bildiyi is.
arkadaşım adam türk kanalı açıyor ama çeşit çeşit milletlerin propagandasını yapıyor. bunumu istiyorsun? iyi bizde bir türk kanalı açalım ermenileri alkışlayalım. öylemi? eskidende o "türk olsun çamurdan olsun" edebiyatları. önce bakacaksın ne yapıyor. Vatana millete hayırlı güzel yayınlar yapıyormu? faydalı programlar varmı? bu programların arasında propagandalar varmı? değilmi? ona göre istersin yada istemezsin. Benim yukarıda yazdığım kanalın bu işleri yapıyor olması değil. kanal sahiplerinin amerika ile sıkı fıkı olduğunu diyalog kurduklarını anlatmaktı maksat. selametle..
Kardeşim sen yanlış düşünüyor ve üstelik hakaret ediyorsun. Yanlış yapıyorsun. Türkiye ve dünyada ismini dahi duymadığınız yerlerde yüzlerce okullar açıp o insanlara Türkçe öğretip Türkleri ve Türkiyeyi sevdirmesi, Türk Milli Marşını söyletmesinin neresi kötü? Acaba sen bu hizmetlerin ne kadarını yapabiliyorsun? Biraz elinsaf.:nono:::nono:
Samanyolu kime hizmet ediyor bilmem.Ama tek bildiyim o ki, samanyolunun Azerbaycandaki yayini "amerikanciliga"gore yok,yukarida yazdigim sebebe gore kesildi.
kardeş çok yanlış dusunuyorsun ben fettullah gulen cemaatine mensup değilim ama bence turkiyede ailece rahat izleyebilecegin tek kanal samanyolu yanlışmı
biraz seviyeli ol aynı gorusu paylaşmaya bilirsin sende utanma sıkılma olsa boyle cevap yazmazsın