-
usta bunların gözünü para-şöhret büyülemiş bunlar başka bişey göremezler.
-
ateş düştügü yakıyor kimsenin kimseyi taktıgı yokki böyle bi zamanda yaşıyoruz malesef allah yardımcımız olsun şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine baş saglıgı diliyorum
-
ALLAH korkusu olmayan bir kaç medyacı işte ne yaparsın ülkeyi bile yöne sokan adamlar bunlar
-
bence bu iş sadece para olayı değil. Kasıtlı yapıyorlar. Medyada hangi haber çok yayınlanırsa kamu oyunun dikkati o yöne çekiliyor. Geçen senelerde bbg de bir genç içki komasına girerek ölmüştü. Medya bas bas haftalarca yayın yaptı. Ve seyredildide. Sokaklardaki insanlar Ölen çocuğun anasının ettiği "Ben oğlumu şehit verdim" sözünün doğruluğunu tartışır olmuştu. Nasılda Çekiliyor olaylar bir tarafa.... Dağda vatan için eşkiya peşinde koşarak şehit düşen le Otelde içki komasına girerek ölen bir olabilirmi? Şehitliği bu kadar ayağa düşürmeye çalıştılar. Şimdi Medya Dünden beri kesintisiz haber yapsa idi, Harekete geçmesi gereken devlet kademeleri Harekete geçerdi. Ordu komutanlarıda Tv karşısına geçip 4 yıldan beri sürekli söytledikleri "Artık sabrımız taştı" cümlesi yerine " katilleri kuzey ırakta arıyoruz" cümlesi sarfedebilirdi. yazık ediyoruz kendimize vesselam. Hiç hayırlı bir haber okuyamıyorum. Ne biçim bir devir yarabbim.
-
bizim bu kanalar böyle devam etsinler dizilerle,showlar'la veya kimkazanacak,hep para tuzağı adam saatlerce dır dır konuşur telefon bekler kelimeyi bilin ve kazanın hele bak utanç verici :tsk:
-
acaba o proğram yapanlardan birisi ölmeyi bırak hastalık geçirse flaş haber yapıp bütün kanallar hastanelere koşarlar vatan millet kimin umrunda
-
birazda bizden kaynaklanıyor
milli ve manevi duygularımızla bazılarını rahat bırakıyoruz olmuyor
selametle
-
Kanallar yayında kesmez haberde vermez
Nedenimi Efendim toplumda infial yaratır abartmamak lazım
birileri rahat koltugunda rahatsız olur
ne gerek var
ne güzel işte abzuttin kese kagıdı yosma pahallı fingirdekle nerede tezek yedi
kim kiminle kimi boynuzladı
Hayal kaşar ne marka don giyiyor
hangi dansöz nerede göbek atıyor
Kim ne marka jipe biniyor
hangi gece kulübünde kim ziftleniyor
bizim bagrımızda açılan on üç tane hiç iyileşmeyecek yara daha 13 mehmet daha kimin umurunda
Allah mekanlarını cennet eylesin
Milletimizin başı sagolsun
Türk evlatlarının şehit olmasına gazi olmasına neden olanlara ses çıkartmayanlara örtbas etmeye çalışanlara destek olanlara lanet olsun
saygılar
Gitme Ey Yolcu,Beraber Oturup Aglaşalım
Elemim Bir Yüregin Karı Değil,Paylaşalım
Ne Yapıp Ye'simi Kahreyleyim Bilmemki?
Öyle Dehşetli Muhitimde Dönen Matemki
Ah Karşımda Vatan Namına Bir Kabristan Yatıyor Şimdi
Nasıl Yerlere Geçmez İnsan
Şu Mezarlarki Uzayıp Gidiyor Ey Yolcu
Nereden Başladı Yükselmeye,Bak,Nerede Ucu
M.Akif ERSOY
-
arkadaşlar akp ye oy verenler sayesinde istikrarlı bir şekilde şehitlerimiz gelmeye devam ediyor.akp ye oy verenler sayesinde memlekette istikrar var.dün gece sadece ulusal kanal şehitlerimize sahip çıkıp özel yayın yaptı ve teoman alili'nin sunduğu programa telefon bağlantısı ile izleyiciler bağlandı.bütün tel hatları kilitlendi.bende tel ile bağlanmak için 2 saat çevirdim ama hatlar kilitlenmişti.bağlanabilseydim gümrükbirliğne evet diyerek vatanı saten tansu çiller'e/ab ye girişi başlatarak vatanın satılmasının yolunu açan özal'a/ab yalanıyla apo'yu asmamak için idamları kaldıran devlet bahçeli-bülent ecevit-mesut yılmaz üçlüsüne-ab ve abd'ye uşaklıkta ve yalakalıkta yarışan yabancıya toprak satışına evet diyen ve özelleştirme maskesi ile telkomu-tüpraşı-erdemiri-bankaları-santralları-barajları satan velhasılı vatanı satan akp-mhp-chp ye çatmak ve eleştirmek için çok uğraştım ama bağlanmam mümkün olmadı.hepinize en milliyetçi ve gerçek halkçı kanal olan ulusal kanalı seyretmenizi tavsiye ederim.
-
önce hükümet uyansın ya..yeter artık bu kadar abd den korkmak olur mu?acaba başbakanın oğlu veya yakınına bişe olsa bu kadar rahat olabılır mı...