bırakın arkadaslar böyle ucuz fıkraları..bunlara kargalar bile gülmez
Printable View
bırakın arkadaslar böyle ucuz fıkraları..bunlara kargalar bile gülmez
gülen gülsün arkadaşlar herkes gülecek diye bir kaide yok
Gülemiyen dostlar sizler gülemiyorsunuz madem. O zaman sizler yazın bizim gülebileceğimiz bir fıkra. Mesela ben bugün akşama kadar bomerang kanallarında tom ve ceriyi izledim. Kahkahalarım valla öbür dairelerden duyulmuş. Gülmekten gözlerim yaşardı ve karnım ağrıdı valla. Arkadaşlar basit şeylerdende mutlu olmasını bilelim.
Saygılar.
biraz iyi düşün istersen.sana komik gelmeyen başkasına komik gelebilir veya bir filmden bile sorsan filmin en güzel sahnesi hangi bölümdü diye herkes farklı farklı cevap verebilir.işin özü zevkler ve renkler fıkralar tartışılmaz.:nono:: :nono:: :angry8:
bu fıkrada kayseri ve laz yoktu değişmiş
sen kendini ne zannediyorsun çokmu uyanık zannedıyorsun kendını bu ülkenin demiri çimentosunun lazlar oldugunu bilmiyormusun sen bu fikrayı anlatırken kendine ne pay çikardın sen lazları biraz daha iyi tanısan çok iyi olacak çünkü sen lazları tanmımıyorsun.
şu konuyla ilgili duyduğum en gereksiz 2 yorum...ilki için şunu söyleyeyim;beğenmiyorsan senin sorunundur,beğendiklerini oku...ikinci yorum ise bence aşırı bir alınganlık gösterisi...biz burada bektaşi fıkrasıda anlatırız,imam fıkrasıda anlatırız,erzurumlu fıkrasıda anlatırız,muhacir fıkrasıda anlatırız...çünkü bunlar fıkra...gerçekle bağdaştırmak yanlış olur...gülmek istiyorsanız gülersiniz,komik bulmadıysanızda komik bulduğunuz şeylere gülersiniz...art niyet aramayın,yanlış olur...:nono:: :nono:: :nono:: :nono::
evet sonuçta fıkra ama lazları rahatsız edebilir
Fıkra güzel ama lazlar buna başka yerleri ile güler.Ayrıca Lazların böyle ucuz fıkralara ve birşeyleri de ispat etmeye ihtiyaçları yok.
Saygılar,
Emmi tamamen sana katılıyorum.Dünyaya pozitif bakalım basit şeylerdende mutlu olmasını bilelim karamsar olmayalım.Tabiri caizse bazen polyanna'cılık oynayalım.Yanlız konu başka yerlere gitti.Yani bravo bize her şeyden bir polemik çıkarabiliyoruz.