inşallah buralara bir şeyler yazmak zorunda kalmayız şehitlerimize Allah'dan rahmet kederli ailelerine de sabırlar diliyorum.:praying: :praying: :praying:
Printable View
inşallah buralara bir şeyler yazmak zorunda kalmayız şehitlerimize Allah'dan rahmet kederli ailelerine de sabırlar diliyorum.:praying: :praying: :praying:
yapmayın yaw arkadaşlar...şimdi delirecem yaw.....şehitlerimiz için sadece 9 mesajmı yazılmış 25000 üyesi olan bi forumda???kimse size ağır ağdalı laflar yazın demedi ki...içinizden geleni yazın Allah aşkına....delirecem yaw.....:mad2: :yell: :devilprv: :angry8: :yell: :mad2: :devilprv: :angry8:
pkk ya binlerce nalet olsun sehitlerimizin yeri cennetolsun
şehitlerimizin yakınlarına allah sabır versın bu olyların ustune gıdılmelı hep bırlıkte
tebrikler arkadaşım tam yerinde ve bizler için çok anlamlı bi yazı yazmışsın mehmetciklerimiz şehit oluyo bu ulke uruna medya ise bazı olayları daha ustun tutuyo medyayı ve hukumetı şiddetle kınıyorum hep beraber bu olayların ustune gıtmelıyız terore lanet olsun
Sayin vekil,
Bugün Şırnak’tan gelen 13 kahraman Mehmetciklerimizin alçakça, haince ve bir o kadar şerefsizce şehit edildiği kara haberini öğrenmiş bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu hain saldırı yapan ve onları her fırsatta ve her ortamda destek verip savunan yandaşlarına nefret şiddetle lanetler yağdırı bu maili yazmak gereksimi duymuş olup size bir çağrıda
Bulunup ricada bulunmak istiyorum.
Gerçektende sizde birazcık olsun haysiyet şerefiniz vede gururunuz var ise atalarımızın deyimiyle sizler “ekmek yediginiz tekneye pisleyen “ insanlar olarak bu devletin ödemiş olduğu milletvekili maaşını kabul etmez vede köpekliğini, uşaklığını ve avukatlığını yapmış olduğunuz hain ve şerefsizler sürüsünün yanlarına Kuzey Irak a dağlara çıkıp birazcık olsun cesaretiniz ve yüreğiniz var ise düşman olarak gördüğünüz Türkiye Cumhuriyeti vede onun mehmetciklerine karsi mertçe savaşmaya davet ediyorum.
Artik yeter!!!
Bu milletin sabiri taşmak üzeredir. Yapacaksanız adam gibi milletvekilliği yapin. Terbiyessiz hainler vede köpek sürüsü nankör karaktersiz vede şahsiyetsiz insanlar.
Soruyorum size, bu güne kadar kaç defa bir şehit ailesi vede mehmetcik Cenazesinde bulunup kaç acili ailenin acılarını paylaştınız söyler misiniz hain şerifsiz nankör küstah herifler?
Bu ülkeyi bu ülkenin güvenlik görevlisini düsman göreceksiniz, her fırsatta hainlere savunup terör destek verip sonrada bu milletin ödemiş olduklari vergiler ve düşman gördügünüz devletin meclisine girip nimetlerinden yararlanacaksiniz. Nankörlügün bu kadarina pes!!
Bu güzel ülkemde kürt-türk ayrımı yoktur. Bir egeli olarak Hakkari’de canı yanan bir kürt kardeşimiz olduğimda en az kendi canımız yanmış gibi acısını hissediyor vede acılarını paylaşıyor üzüloyoruz.
Tek sorun sizler gibi sözde aydın geçinen küstah şerefsizler vede hainler halki kışkırtıp
sözde kürt halkini savunduğunu söyleyip o bölgedeki suçsuz günahsız kundakdaki ve beşikteki bebeklerimizi, savunmasız kadınlarımız ve ihtiyar yore halkımızı katleden eli kanlı katilleri savunup onların avukatlığı ve uşaklığını yapan sizlersiniz.
Bugün 13 adet Mehmetcik’imiz alçakça ve haince şehit edildi. Sizlerin ne gibi bir tepki vereceginiz bu türk milleti merakla beklemektir. Nedense ne zaman sinir ötesi bir harekat yapılğında buna tepki gösterip akan kanın durması gerektgini söyleyecek kadar küstahlaşıp kardeş kanından söz edecek kadar haddinizi aşan beyanlarınızı basın yayın ve medya organlarından izliyoruz.
Cenabi allahin izniyle biz türk milleti bunlarin üstesinde gelecek güçteyiz ve size sağduyuya vede aklı selime elinizi vicdaniniza koyarak bu hainlik ve festalıklardan vaz geçip gerçek kardeşliğe davet ediyoruz. Yoksa Allahın izniyle siz ve sizin gibi ziyniyette olanlar hainler vede küstah şerefsizler KAHRAMAN MEHMETCIKLER TARAFINDAN GEBERECEKSINIZ ve emekleriniz kursaklarınızda kalacaktır.
Bu türk milleti gerekirse yeni bir kurtuluş savaşı vermeye her zaman hazır olup sakın ola sabrımzı sınamaya kalkmayasınız. Ilk once sizin gibi hem bu devletin parasini yiyip hem bu devlete ve aziz türk milletine karşı hainlik vede ihanet içinde bulunmanıza izin veren T.C
Şahsiyetsiz basiretsiz ve hain hükümetinde kabahat….
Bu yüce türk milletinin sabrını taşırmayın. Eğer gerekirse TBMM’ye girmesini yüce meclisimizin içindeki hain, nankör vede ihanetkâr bu milletin ekmeğini ve nimetlerinden yararlanıp bu milleti her zaman sırtından vurup daima kalleşlik içinde olan şahsiyetsiz insanlardan arıdırmasınıda çok iyi bilir.
Dostluk vede gerçek kardeşliğe inan en derin duygularımla selamlıyor akli selime vede gerçek kardeşlige davet ediyorum.
Azerbaycandan Turk Kardeslerimize Derin Huzunle Bassagligi Dileyirik.sehidlerimize Allahdan Rehmet Dileriz.kabirleri Nurla Dolsun.vatan Sagolsun
Hepsine Allah Rahmet mekanını Cennet eylesin
OLUR YA BİR ÇATIŞMADA ÖLÜRSEM
ARKAMDAN YAS TUTMAYIN
BIRAKIN,TOPRAĞIMDA RAHAT İÇİNDE YATAYIM
BEDENİMDEN KOMANDOMU ÇIKARMAYIN
ONLAR BENİM GURURUMDUR
BOTLARIMI ÇIKARMAYIN
ONLAR NİCE YOLLAR AŞACAK
ŞEHİT OLURSAM SIRAT KÖPRÜSÜNDEN GEÇECEK
ELİMDEN TÜFEĞİMİ ALMAYIN
O BENİM NAMUSUMDUR
ÖLÜNCE MEZARIMA SEMBOL OLACAK
YARAMIN KANINI SİLMEYİN
AHİRETTE HESABI SORULACAK
GÖĞSÜMDEN KÖR KURŞUNU ÇIKARMAYIN
O BENİM MADALYAM OLACAK..
beraber görev yaptıgım şehit arkadasım j.komando er.MURAT DOGAN'ı ve tüm sehitleri rahmetle anıyorum ruhları şadolsun mekanları cennet olsun....
ŞEHİT VASİYETİ
Gene hangi dua’yı okudun anne,
Vurulduğum yerde güneş açtı
Yine mi ağlıyorsun anne,
Cennetime yağmur yağdı
Üzülme anne ağlama, sırtımdan yedim kurşunu kalbimden değil.
Öylece duruyor hayallerim, vatanım şerefsizlere yar değil.
İzin günümde be anam.
Yârime mektup yazdım o gün.
Kınalı ellerinin kokusunu özledim demiş,
Bir kalp çizip içine de şafağımı yazmıştım.
Birliğe döndüğümde erkenden yatmış,
Gece beni bir üç nöbetine uyandırmaya gelen çavuşla
Rüyamda seni gördüğüm ve beni uyandırdığı için tartışmıştım.
Sıkı giyin oğlum, hasta olma sakın ve paran varmı diye soruyordun
Bende her zamanki gibi var anne diyordum, var.
Hiç olmadı be anam, hiç olmadı
Nasıl isterdim, ardımda bir yar birde ana bırakmıştım.
Sağ olsun tertibim cemil memleketinden tütün getirmiş, sigarasız kalmıyorduk.
O gece birlikte gittik nöbete.
Yolda bana "Sanki bu gece bir şeyler olacak" der gibi bakıyordu
Ama yiğitti söylemiyordu.
Nöbeti devraldığımızda garip bir sızı çöktü benimde içime.
Sanki terli terli su içiyor, seni üzüyordum be anam, öyle bir şeydi işte.
Nasıl oldu anlamadım!
Cemil " yere yat " dediğinde çoktan yerde bulmuştum kendimi.
Anlamadım vurulduğumu, sıcacık bir şey hissettim sırtımda
Terliyordum, sanki yaz gelmiş öğlen sıcağı çökmüştü tepeme.
Dudaklarım kurudu birden
Cemil " dayan " diyordu, ama ağlıyordu
Gözyaşları yüzüme damladığında verdim son nefesimi.
İşte o an sana ilk ihanetimi ettim anne.
Önce atalarım, sonra yârim canlandı birden gözümde.
Hoş gör be anam, kızma. Bende baba olacaktım
Daha adını bile koymamıştık oğlumuzun, iki ay vardı doğmasına.
Bilmiyorum duyuyor musunuz sesimizi
Korkmayın, ağlamayın, gurur duyun.
Vasiyetimizdir.
Öyle evlatlar yetiştirin ki, adları Mehmet, soyadları Şehit olsun.
Alıntı