-
Bir kaç kere söyledim yine söyleyeceğim. Herkes duysun. Bu pkk terörünü destekleyen bir çok çevreler var. Bunların içerisinde çok ciddi gravatlı "saygın" iş adamları Çok ciddi " saygın sivil toplum kuruluşları" bazı asker ve polis ve brokrat bulunmakta. Milyar dolarlar dönüyor bu işte. kaçakçılık, uyuşturucu, kapkaç, kadın satıcılığı hatta korsan cd satıcıları bile organize biçimde pkk ya çalışmakta. Tabiki kendilerine pay alıyorlar (buna istihdam diyen olursa) ama geri kalanı pkk ya akıyor. o GRAVATLI SAYGIN ADAMLAR VARYA, BU RANTI KAÇIRMAK İSTEMİYORLAR. VE AYNI GRAVATLI ADAMLARIN TV LERİDE VAR. Şehitler ölünce "vah gitti memedim" diye feryadu figan ederler. millet onları kendileri gibi zannetsin diye. yıllarca bu millet ahmet kaya yı nasıl dinledi? aynı öyle. sonunda anladı ama herifte yurt dışında aldı soluğu ve orada ölmüş (doğru ise) Uzun lafın kısası pkk sadece dağda eline silah alanlardan ibaret değil. Her yerden çıkabiliyorlar. gerçek aydınlarımızdan bazıları kimisi hakkında imalı yazılar yazıyor. ama açıkça konuşamıyor. can kaygusu var. Mit çözerse çözer gibi geliyor bana. Biliniz diye söylüyorum.
mesele dağda bitmiyor vesselam. şehirdeki eşkiyaları bulup hakkından gelmek lazım. selametle.
-
bu adamlara en igrenç işkenceleri yapacan öldürmüyecenki ölümün nedemek oldugunu bir anlasınlar şerefsizler.
-
Türkiyede bir başbakan yok yere asılıp idam edilip öldürtülüyor fakat bir terörist başı imralıda yiyip içip göbek büyütüyor
bu ülke daha neler görecek bakalım
selametle
-
-
bunları bi anda temizlemek mümkündegil zamanla şerefsizlerin topunu temizlicez artık yeter TÜRKİYEDE yaşa topragından beslen bizim atalarımızın bize bıraktı yerleri bizden iste başka .....
-
dün stv de çanakkale savaşı hakkında bir belgesel vardı onu izleyince gözlerim doldu sonra bu topici okudum ve nefretim bir o kadar daha kabardı
-