bu hocaylan butakımla anca bukadar bence fatih terim artık bu işi bıraksın türk futbolu için en hayırlısı bu
Printable View
bu hocaylan butakımla anca bukadar bence fatih terim artık bu işi bıraksın türk futbolu için en hayırlısı bu
mubarek bayramda rezil olduk.ya benım annamadıgım sey bunlar kazanırken prımlerı alıyorlarda.yenılınce nıye bunlardan alınmıyor.Hemde mıllı takım yaaa ne prımı yaa.:devilprv: :devilprv: :devilprv:
top yuvarlaktır 10 kilo kınada alsan çözüm olmassın :warn:
konular birleştirlmiştir
ustacığım heraldeki futbolda aslolan şey topun yuvarlak olduğudur...ancak sen doğruları yap,gereken herşeyi yap,olmazsa olmaz....o zaman derizki 'yaw herşey harikaydı ama top bugün bizimkileri istemedi'...e burada bariz hata yapanlar ve işini ciddiye almayıp savsaklayanlar varken top yuvarlaktır demek biraz fazla iyimserlik olmazmı???
arkadaşlar önümüzde 3 maç kaldı artık kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz, ne olursa olsun son maça kadar şansımız devam ediyor, bende bugün maçta saç baş yoldum ama ne yapalım, çok bariz hatlardan basit goller yiyoruz, ama defans olarak bu gün iyi oynadık
fatih terim gectigimiz haftalarda ben ders almam ders veririm diyordu...bize ne dersi verdi simdi????
topu ileri ortala adamlarin kucagina...boyle nereye kadar zaten
ibrahim üzülmezi kaç maçtır izliyorum adam 1 tane adrese teslim orta yapamadı, adamda sol ayaktan başka bir şey yok, sağ ayağını hiç kullanamıyor, dikkat ederseniz topun etrafında 360 derece dönüyor.