bu astsubaylar gibi neleri var içimizde hemde taaaa en başlarda bile ama devletin menfaatleri gereği herkes susmayı tercih ediyor
selametle
Printable View
bu astsubaylar gibi neleri var içimizde hemde taaaa en başlarda bile ama devletin menfaatleri gereği herkes susmayı tercih ediyor
selametle
ben onlardan değilim deyip herşeyi söyleme hakına sahibiz mi diyorsunAlıntı:
şimdi sen ne yi savunuyorsun mafyayı türklerden almışlarda kürtlere vermişlerde ne demek bu mafya yı savunur gibi söylemler doğrusu
size tavsiyem uslubunuzu gözden geçirin insanları sözlerinizle kışkırtmayın
geneleme yaparsanız olmadı şimdi sayın aksu ile ilgilide elinizde kanıt varsa
o zaman saygı duyalım size yoksa böylesine mesnetsin söylemler yakışmıyor
sırf kürt olduğu için söyliyorsan onuda açıkla bilelim
6600 götürmüş enayi zaten bi işe yaramıyorki :D
şerefsiz pkk lideri insan katilini asmadılar gitti ya asmak için daha neyi bekliyorlar anlamadım kursunlar idam sehpasını ipide çekemiyorlarsa beni çağırsınlar ben çekerim bunca ölen şehitlerin hesabını nasıl verecekler....
Aslında demek istediğim şu idi. Bu pkk örgütüne bir çok kişiler destek veriyor. kürt mafyasıda destek veriyor. Bu desteği en enkili şekilde verebilmesi için istanbulun onlara teslim edilmesi iyi olurdu. ve öyle yapıldı. yoksa türkün de kürdünde lazında çerkezinde mafyalığı kötüdür, günahdır. çirkindir. savunmam. ama haklısın ilk yazdığım gibi okunduğunda sanki onları savunuyormuşum gibi geldi. Aksarayda çıkan çatışmada yaralanarak yakalanan bir pkk lının üzerindeki silah a.aksu imzası ile verilmiş. sence neden vermiştir bu silahı sayın aksu?Alıntı:
kanıtı gazetelerde çıktı. tarihini şimdi hatırlamıyorum. hatta sedat peker mahkemede bu adam hakkında bikaç şey söylemiş falan. şimdi sen söyle bakalım. ben kürtler hakkında bişey söylemeyip sürekli pkk dan bahsettim. kaynaklarını bildiğim kadar açıklamaya çalıştım. neden rahatsız oldun? ama lütfen kardeşlikten dem vurma. somut bişeyler söyle...seni rahatsız eden cümlem hangisi?
konuyu bilmeden yazı yazıyon bilader bir ülkene kime verilirse verilsinAlıntı:
silah ruhsatı iç işleri bakanı araştırma yapmaz gerekli merciler yapar
ve onaya sunulur onay merci de onaylamak zorundadır eyerki hangi ilden
alınmışsa o ilin emniyeti bu işi araştırıp sabıka kaydı olmadığına kani olmuşsa
dünyanın her yerinde iç işlerine imza için gider ve onay alır neyse birşey daha demişin kardeşlikten bahsetme diye kimliği kültürü doğduğu yer ne olursa olsun bütün aşırı milyetçilik olmadığı sürece müminler benim kardeşimdir seni sıkıyorsa seni muaf tutum
öküzün altında aranan deve de olsa adaletil davranmak gerekir
Yazdıklarımın Nasıl anlaşıldığını anlamaya çalışıyorum. Ben istanbulda eskiden var olan mafyanın türk mafyası olduğunu (pekerler,şahinler, nurişler,çakıcılar vs.)daha sonra bunun yerine kürt mafyası (pkk nın)getirildiğini söyledim. hala aynı şeyi söylüyorum. "Eskiden var olan türk mafyası iyi idi " demiyorum. "eskisi gitti yenisi geldi" diyorum. eskisi vurup kırıyordu. adam öldfürüyordu. çalıp çırpıyordu. Keşke güvenlik güçleri bunların tamamını kıskıvrak yakalayabilse idi. ama bazılarını yakaladı. Şimdikide kırıp biçiyor. adam öldürüyor. ama "ALDIKLARI PARALARI PKK YA AKTARIYOR" diyorum. kapkaç ın bir sektör olduğunu ve bu sektör bahsettiğim mafya ya ait olduğunu paraların bu yolla örgüte aktarıldığını söylüyorum. Bu adamların istanbula hakim olabilmesini devletteki bazı bakan ve bürokratların arkalaması ile olduklarını söylüyorum. Anlaşılmayan nedir? başka mana aramıyorum. assubay cep götürüyormuş. sadece assubay yok bu işte diyorum. isteyen istediği gibi anlasın. polemik için demiyorum. selametle