bugüne kadar başarılar hep tafih terimin başarısı olduysa başarısızlık neden futbolcunun oluyor
Printable View
hiç maçla aram yok ama gerçekten çok istedim yunanlılara güzel bir ders ah ah :tsk:
abi bu futbolculara ne kadar gaz verirsen ver araba gaz yemedikten sonra oldugun yerde sayarsın......yaktıgın gazla kalırsın...
hocam artık bizede hak ver yani tamam basına falan kızıyorsun ama takımın durumu belli işte dakika 75 olmuş takım dökülüyor sen hakan şükürü ardayı oyuna alacagım diye ugraşıyorsun
emrenin bana göre milli takımda ii yok bitmiş artık yıpranmış gibi oynuyor hatta oynayamıyor geziniyor:(:(
selametle
yunanistan maçında takımımızın en kötü (gerçi hiç biri iyi oynamadı volkan dışında) oynanayan oyuncusu tuncaydı fatih terin bu adamı nasıl oynatıyor hala şaşıyorum , tuncay kendi takımında kadroya giremediği için adamın özgüveni gitmiş formsuz bu adamı nasıl oynaıtıyor hala şaşıyorum. :49:
o kadar kötü oynadıki yanımda biryerde olsa kesin döverdim tuncayıAlıntı:
terim hala eski yıldız oyunculardan yararlanacagım diye ugraşıyor son yunanistan maçında adamlar güle oynaya temkinli gelerek kendilerini yormadan kazandılar kısacası terime ve türk milletine ders verdiler terim ders almaz ama böyle verirler!!!
selametle
birde şöyle bir durum var
terim bugün istifa etti kimi getireceksin takımın başına?
fatih terim istifa etmeli,şimdi veya sonra fakat kazandığı çuvalla dolusu parayı biranönce hemek için istifa etmeli.....onun yerine bence büyük haksızlığa uğrayan(hakan şükür medyası ve fatih terim yalakaları başta olmak üzere)ersun yenal getirilmeliki hem adalet yerini bulsun hemde f.terimin kaç kiloluk bir antrönör olduğu test edilir...