2001 mart tezkeresini meclisten geçirmeyenlere lanet olsun. Bu şehitlerin ailelerinin çektiği acıların 1000 katını allah onlara ve ailelerine çektirsin.
Printable View
2001 mart tezkeresini meclisten geçirmeyenlere lanet olsun. Bu şehitlerin ailelerinin çektiği acıların 1000 katını allah onlara ve ailelerine çektirsin.
Efendim
Hallolacak
1) Terörle yaşamaya alışacagız
2) Barzaninin gönlü alınacak
3) Dagdakilere ovaya gelin siyaset yapın diye yalvarılacak
3) Kasım ayında Amerikaya gidilecek
4) Ab'den izin istenecek
5) Kimse rahat koltugunda rahatsız olmayacak koltugundan olmayacak şekilde bir çözümle
şehit cenazelerimizde abartılmayacak bir şekilde Hallolacak hallolacak
Allah şehitlerimizin yattıkları yeri nur mekanlarını cennet eylesin
Gazilerimize acil sifalar nasip etsin
Milletimiz başı sagolsun
yeni aldığım habere göre yine birliğimiz pusuya düşürülüyor
16şehit ayrıca 10 askerimizinde pkk lı teörristelece kaçırıldığı
allah kahretsin neyapılacaksa yapılsın bu kan dursun şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum.......
sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum
şehit sayısı 17 oldu son dakika
Başbakan ne diyor, PKK dağdan inecek meclise gelecek. 2001 den beri böyle dediler. Neticenin ne olduğunu görüyoruz ve dahada olacak. Böyle acil bir durum oluyor 24 saat sonrasına ilgilileri toplantıya cağırıyor. Cumhurbaşkanının Kayseride oy kullanması bu olaydan dahamı önemli?
Barzaniye gerekli önlemlerini alma, vatandaşına 10 cente verdiğin elektiriği Barzaniye 4,5 cente sat, tam bir ekonomik amborgo uygulama, hava sahanı Barzaniye kapatma,Habur sınır kapısını kapatma, siyasi otorite olarak hiçbirşey yapma, PKK nın meclise gelmesi için çağrı yap v.s sonra şehitlerimizin arkasından ağlayalım. Bunların seçildiği ilk seçimlerden beri ABD nin uzaktan kumandası altında teröre bakış açısı budur. Seçildikleri zaman terör sıfırdı. Lütfen bazı arkadaşlarımız bunu artık anlasınlar.
:( :( :( :( :( askerlerimize allahtan rahmet buna artik halkin sesi ile duyurulur devlet kendi derdine düsmüs asker kendi derdine olan sadece askerimize oluyor basta komutan yok dogru dürüst egitim yok yani anlayamadigim bunlari yapanlar icimizdeki yaptiranlar mi imralidaki yilanin basini kesin bakalim bunlar birdaha asker vuruyormu anlamadigim üstelik birzamanlar pkk diye ceza alan lar simdi mecliste ne bizim politikayi nede devletimiz anlamis degilim söyle baska devletlere bakiyorum imreniyorum bir askerine bir sey olsa kiyamet kopuyor bizde 1 degil 13 olsa kimseler duymuyor............. saygilar
yeterrrrrrrrrrrrrrrrr:mad2: Birisi Durdun sun su salak pkklıları
22 haini öldürmüş askerlerimiz ama yetmez bu hainlerin kökünü kazımadıkca akan kanlarımızın hesabı bitmez inanın yüreğim kan ağlıyor yine nice analar ve evlatlar ağladı bu gün