Teşşekürler cabbari.. Cenabı Hakkım tüm askerlerimizin, vatanımıza hizmet eden tüm birliklerimizi korusun.
Printable View
Teşşekürler cabbari.. Cenabı Hakkım tüm askerlerimizin, vatanımıza hizmet eden tüm birliklerimizi korusun.
arkadaşlar belki kızcaksınız ama sakin olalım derim, çünki bu olay .... teröristleri tarafından yapıldığını ben tahmin etmiyorum. bunun altında başka güçler var. 3-5 çapulcu koca tabura hemde komando taburuna saldıramaz..... biraz düşünün derim.... saygılarımla
Yani ben bu haberlerden şunu anlıyorum.Hükümetimiz bazı haberleri infiale neden olmasın diye yumuşatarak veriyor.Bu'da beni daha çok endişelendiriyor kayıplarımız açısından.İnşallah yanılıyorumdur.
tamamiyle provakasyon arkadaşlar
arkadaşlaarın dediği gibi koca tabur mantıklı düşünün biraz
selamele
sokacaksın oraya bolu komondo sunu dümdüz etsin onlara bu yakışır
Genel kurmay haberi doğruladı 8 askerimiz esir.Cenabı Allah(cc) yardımcıları olsun.
umarım askerlerimiz kurtulur.Allah sabır vrsin tüm halkımıza
Allah Askerlerimizin Yardımcısı Olsun.....
Suçu sadece başbakanda veya cumhurbaşkanında arayan arkadaşları,olaylara siyasi baktıkları için tasvip etmek mümkün değil...
Düşünün:bir otobüs yolcu,kime emanet?Önce tabii ki;ALLAH'a ve sonra da şöföre değil mi?
O askerleri oraya koğuşlandıran,o yollardan geçiren,taktik açıdan zayıf insanlar kim?
Kim bukadar yolcuyu o uçuruma yuvarlayan?Alkol testi mi yapmak lazım?Ehliyetleri mi alınmalı?GEREKİRSE EVET!!!
Doğrudan,sanki bire-bir onları yönlendiren sayın başbakan ve sanki bu terör örgütünü örgütleyen sayın cumhurbaşkanıymış gibi bir yargıda bulunulacağına,asıl bire-bir otobüs şöförlerine kimseden "gık" yok...?
Gücümüz sadece SİVİL ŞÖFÖRLERE Mİ YETECEK?
Bel ki de başbakan ve cumhurbaşkanının EN BÜYÜK SUÇU:BU ŞÖFÖRLERE CEZA KESMEMEK!
Şöför derken anlamayanlara açıklayayım:tecrübesiz,bilgisizv ee sorumluluğun yükünü taşıyamayan basiretsiz komutanlardan bahsediyorum...Biliyorum:aslında YÜREK GEREK DEĞİL Mİ?
Belki bugün bu forumdan,yarın da derin devletten ceza yerim...Ama doğru söylemek varken,doğru teşhis varken;herşeyi göze alıp,gerektiği vakit söylerim...
2001 enflasyonunun asıl sorumluları merhum ECEVİT ve eski KULUÇKA CUMHURBAŞKANI değil mi?Ne kadar aşikâr değil mi?Söylenmeyen söz,yapılmayan hakaret kalmadı bu i...ki insana...
Şimdi sizlere soruyorum?Dün,daha öncekigün vs.vs. kim suçlu?İşte mesele burada...
İtler saldırıyor,saldırmış ama siz hala orada,karadan tarama yapıyorsunuz?
Bu uçak denilen alet NE YAPAR?Ne yapar bu helikopterler?Sadece şehit olan askerleri mi taşır?
Varyasyon çok...Kolaygelsin...
Bu şerefsizlere artık tamamen dur demenin vakti geldi ve geçtide bile. Şimdiye kadar bunların yaşadığı yerler dümdüz edilmeliydi. Bu nasıl bier durum ki az bir çapulcu bizim askerimizi esir alıyor. Devletin başındakiler artık buna dur demeli. Yoksa yazıklar olsun.