sizin sorununuz
yanlış attıgınız bir yazılımdan kaynaklanabilir
ikincisi yazılım dosyası hatalı olabilir
ücüncüsüde ensağlıklı olanıda flahs yazılımı atmanız
emusuzn ilk haline döndürmenizdir
başka türlü kurtulmanızda mümkün değildir
saygılarımla
Printable View
sizin sorununuz
yanlış attıgınız bir yazılımdan kaynaklanabilir
ikincisi yazılım dosyası hatalı olabilir
ücüncüsüde ensağlıklı olanıda flahs yazılımı atmanız
emusuzn ilk haline döndürmenizdir
başka türlü kurtulmanızda mümkün değildir
saygılarımla
Yardımların için teşekür ederim.Ama cihaz hiç açılmıyorki arkadaşım.Hiç bişi yok ekranda.Bu cihaz yere düştükten sonra böyle oldu.Yani bi türlü bulamadım sorunu.Bi arkadaş demiş. kristali değiştir lehimleri kontrol et diye.Onları deneyip cvp yazacam... Saygılarla
Son Haber: Hotbört 13 E. Deki 11240v 27500 Spor Kanallarinin Hepsi Fta Iyi Seyirler Hemde Türkce.
Gardaş ya bizde bi sorun var yada sende.Birincisi ben bi soru sordum sen ordan ne konusu açmışın.İkinciside o kanallar şifreli gardaş iyi bak.Herşeyi denedim genede çözemedim.Sende fta dion:rtfm: :rtfm: :rtfm:
arkadaşım beslemedeki +5 volt ve 2.5 volt cıkıyormu cıkmıyorsa düşük çıkıyorsa 470 uf 10 V iki adet kondastör var bunları değiştir genelde bundan yapıyor kurumuş olabilir saygılar....
Arkadaşlar beslemede sorun yokmuş.Başka sağlam çalışan bi besleme taktım.Gene çalışmadı.Ordaki üstü soğutuculu bi entegre var.(İşlemci herhalde) bi bu entegre bide kartın sol tarafında S1117 diye bi smd transistör var.Onlar çok ısınıyor.Sorun neydedir acaba arkadaşlar????
kardeşim aynı sorun kaon ksf230 da (sunny yazılımı kullanıyordu) JTAG-la flash dump yaptıkdan sonra düzeldi, dosyalar ve proqram forumda var...
Arkadaşım flash değişecek başka çaresi yok başka yerde hiç arama
hmm demek flash değişecek.Bişi soracağım.Bu cihaz yere düştü ondan sonra böyle oldu.
2.ci sorumda flash değişmesi gerektiğinde işlemci ve sol tarafda bi smd transistör var.(s1117) diye onlar çok ısınıyo.Bunlar flashdanmı kaynaklanıyo?