seni seviyom ayran kardeşim:wave:
Printable View
tsk demekki dogru yapiyor bu resimleri ortalikta gostermemeye.ama bazilari bu forumda hani resim nerde insanlari kandiriyorlar derse millette koyar resimleri..foruma aslinda boyle terorist resimleri koymamak lazim..forum kirleniyor...
devletimize ve askerimize güvenin arkadaşlar
ya kardeşim herkesin görüşü kendini bağlar bu yüzden çok saygınAlıntı:
bir forum olan burada kendine güvenen varsa akil üretir bizde
şapka çıkartırız çok net söyliyorum hoş görüye ihtiyac var
kimden gelirse gelsin insan hayatına kıymanın neresi doğru
bir düşünelim bizler nasıl bir şeyler olduk kin nefret öfke kana kan
bütün yaşama amacımızın dışında beyinlerimiz yıkandı nereden geldik nereye
gideceğiz nasıl hesap vereceğiz kimsenin umrunda bile değil
kimi bunun rantı peşinde sefa sürer biz zavalılarda kobay işimize
gelsede gelmesede gerçek bu sözüm ona kimse üzerine birşey
alınmasın en aşırı miliyetçı kardeşimde bende kobayız bu ülkede
bastırılmış düşünceleri yok saydığımız sürece daha çok acılar çekeceğiz
allah ümettini doğruluktan ayırmasın içimiz yanıyor ama yalnışlar denizinde
yüzüyoruz
bu asiri milliyetcilik degil.bu konular forumda teror olaylarindan sonra yazilip cizildi.kimse milliyetcilik yada irkcilik yapmiyor..herkesin ortak bir yarasi var oda teror ..sen niye bu kadar rahatsiz oluyorsun anlamadim bu yazilanlardan.sen bu olaylari yapanlari bir kinasana teror olaylarini lanetlesene bunlari yazana kadar.
olsun mardinlimisin sen gardaş nikinde 47 varda
pkokada oturup konuşalım diyo ne konuşacagız türkiyeyi nasıl bölelimmi konuşacagız aynı dtp liler gibi konuşuyosun 15 milyon pkk lı var diye reklam yapma sen kendine gel
ilk defa belkide bu alandaki görüşlerinin tamamına olmasada katıldım. evet arkadaşlar nedir bu kaynağı belirsiz, görüntülerin ne olduğu ,kime ait olduğu belirsiz,bir haz içinde tsk ya güven tamdır diyorsunuz. elbette tam olacak ama bu tip resimlerlemi olacak,arkadaşlar geçelim bunları,geniş düşünelim.rojmudur nedir teröristin yayınına benzer yayınlar devlet ve millet anlayışında olmaz.bu resimlerin buradan kaldırılmasını talep ediyorum.pkk leşi olsun olmasın hoş değil.biz köklü bir milletiz ,derinliğimiz var.böyle basit avuntularla yorum bile yapmak yanlış bence.ayrıca şu 20 milyon hikayesini bırakın,neyin reklamı bu ve ayrıca %97 si hangi bayrak ,hangi millet,hangi devlet açılımı yaparsanız sevinirim arkadaşım
tsk ya güvenmek gerek
30 senedir hangi yolu almayı düşünüyorduk? 30 yıldır askere silah çeken polise silah çeken bizmiyiz? Ne yani fxfenerli istiyor diye askerimizi öldüren polisimize silah sıkan teröristlerle konuşarak onların taleplerinimi yerine getirmeli idik. Biz yok sa 30 yıldan bu yana terörist olarak dağa çıkan teröristleri kendimizden ayrımı tuttuk? hangi kürt vatandaş türkten daha az hakka sahip? fxfenerli sözüm sana... kardeşim durup dururken biz türkler birinin köyünemi gidip bastık? birilerinimi kurşuna dizdik? yoksa tam tersi mi oldu? senin yazılarını uzun zamandır takip ediyorum. seni bir türlü çözemedim. Kesin değil hep muğlak konuşuyorsun? fikir üretelim derken ne demek istiyorsun? Adamlar polise askere silah çekip şehit etsin bizde bunların peşinden gitmeyelim bu itleri vurmayalım oturup fikir üretelim bunlar silahını bıraksın mı demek istiyorsun? nedir? muğlak konuşma? kesin konuş ta bilelim kimsin nesin?