teşekkürler bilgi için bende yoladım bakalım bana gelecekmi.
teşekkürler bilgi için bende yoladım bakalım bana gelecekmi.
Teşekkurler banada geldi supersatforum uyelerine mail atıldı bu konu ilk bilen ve 100 bin içine giren onlar olsun diye :) 26 bin uyesi ile biz girecez herhalde :)
Alıntı:
6 ay boyunca her ay 100 kontor yükleme şartı var burda eğer 100 kontor yüklenmezse nolucak??kampanyadan fayadalanılamıyacak demek ki
vodafone nun cep öğrenci servisi gibi bir uygulama demek ki turkcell.com.tr ye girdim bu konu hakkında bilgi bulamadım
ayrıca1-15 KASIM ARASINDA GÜNLÜK 5 ÜCRETLİ MESAJ YOLLUYORSUNUZ GECE 00:00 A KADAR DİĞER BÜTÜN MESAJLAR BEDAVA O KAMPANYA VAR ŞU AN 1000 MESAJA KADAR HAK TANIYOR
sağol paylaşım için teşekkürler
5 Kasım- 31 Aralık 2007 tarihleri arasında SMS ile başvuracak olan abonelerimiz kampanyaya katılabileceklerdir. Kampanyamıza, tüm bireysel Hazır Kart’lı abonelerimiz katılabileceklerdir. Kampanyaya katılmak için KAYIT yazıp 6666’ya göndermek yeterlidir. Kampanyaya 1 kez katılım SMS'i göndermeniz yeterlidir. İlk 400.000 abonemiz kampanyaya katılabilecektir. Kampanyaya dahil olan abonelerimize ayrıca SMS ile bilgi verilecektir. Kampanyaya dahil olan abonelerimiz, her ay ilk 100 ya da üzeri kontör yüklemelerinde 1 saatlik ücretsiz görüşme süresi kazanacaklardır. Kazanılan bu ücretsiz görüşme süresini, her yöne yapacakları görüşmelerinde, yani Tüm Turkcell'liler, ev/iş numaraları ve diğer operatörlerle konuşmalarında kullanabileceklerdir. Kampanyaya hattın yasal sahipleri katılabilecekleri gibi, hattın kullanıcıları da katılabilmektedir.
paylaşımın için teşekürler
arkadaşlar gerçekten müthiş bişey bende KAYIT YAZIP 6666'YA gönderdim gelen mesajI aktarıyorum aynen oldu gibi (tebrikler artık 6 ay boyunca her ay ilk 100 kontor ve üzeri kontor yüklemenizde BEDAVA 1 SAAT konusma kazanacaksınız HEMDE HER YÖNE)
HER YÖNE olması müthiş bişey bence ayrıntılı bilgi için turkcell'in kendi sitesinde
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.