-
Çok teşekkürler arkdaşlar. Allah biliyor ya bu kadar yakına çıkmasına sevinememiştim. Çünkü anası beni her hafta sonu beni oraya götürecekti. Götürecekti diyorum çünkü dün oğlum Kula'dan eve telefon etmiş ben okuldayken " Anne biz çavuş eğitimi için Amasya'ya gidiyoruz" demiş. Bilemezseniz ne sevindim. Hafta sonları Manisa'ya gitmekten kurtuldum yaşasın. Arkadaşlar çok heyecan ve gurur verici bir olay bu esger babası olmak. Allah tüm çocuklarımızı dediğiniz gibi gittikleri gibi dönmek nasip eylesin.
Saygılar.
-
Hayırlı teskereler emmi usta ogluna
-
emmi başta senin oğlun olmak üzere bütün askerlerin sağsalim gidip gelmelerini yüce allah tan diliyorum hayırlı tezkereler şimdiden usta birliğ de manisa kırkağaç çıkarsa :puah:epey uzaklaşır senden yaww:D:D
-
Öyle deme be UMUTER usta. Yav siz kimden yanasınız akedeşler. Sizbenim hafta sonlarını piniklerde mi geçirtmek niyetindesiniz Allahaşkına. Böyle söyleyip adamı korkutmayın. Niye Artvin Hopa'ya filan gitsin demiyorsunuz? Ya da nebilim Gabar Dağları filanda ille Manisa'nın ilçeleri diyorsunuz?
Saygılar.