ulan dünyada sahtekarlık konusunda dünya birinciliği alacak bi hikaye bu....
Printable View
ulan dünyada sahtekarlık konusunda dünya birinciliği alacak bi hikaye bu....
Alıntı:
kesinlikle:45: :45: :45:
bak birde şu hikaye var o da burada ege bölgesinde yaşanmış
adamlar zeytin zamanı geliyorlar zeytin almaya sonra anlaşıyorlar köylülerle ve 2 kamyon zeytini sarıyorlar arabaya buraya kadar herşey normal
ama adamların planladıkları işlem başka
özellikle cuma gününe denk getirmişler ve cuma saatine sonra köylülere diyorlar ki gidelim cuma namazını kılalım ondan sonra da kantara gidip malları çekeriz paranızı da veririz!!sonra millet camiye giriyor bunlar dışarda abdest falan derken oyalanıyor ve ondan sonra vınnnn aynen kaybolup gidiyorlar köyden adamlar cumadan bi çıkıyor ne adamlar var ne de zeytinler
bu da tasarlanmış bi dolandırıcılık
çok ilginç sonuna bakmadan okuyunca gerçek sanırsın
ülkede kafalar bu tür pis işlere iyi çalışır zaten
arkadaşlar bu ne bir hikaye nede bir fıkra yüzde yüz yaşanmış bir hadise,bölge olarak iç anadolu diyim size tam yerini söylemim alınan olmasın konuyu bana geçenlerde eski dostlarla geçmişi yad ettiğimiz bir yemekte hala o bölgede ilçe jandarma komutanı olan arkadaşım anlattı ve inanın bana gülmekten yemeğini yiyemedi yani anlayacağınız olay gerçek hatta adamlar yakalanamamış eğer yakalansaydı diyor bizim arkadaş ilk tebrik eden ben olacaktım.
ama en ilginci arabası çalınan kişi öyle bir korkmuşki jandarma olay yerine geldiğin adam göbek atıyormuş can gitmedi araba gitti diye.
bu saatte gülmekten mutlluk duyarım sagol arkadaşım
haahaahaaa süper komik :D
böyle bişe yok ya müthiş be ayrıca adamlar usta dolandırıcı :D