arkadaşım sen ilk olarak kurukafa yani bl219v4 yükleyeceksin ardından yazılıjı yükleyeceksin. kurukafadan sonra yazılımı enjineer modda yükle hata vermöez.
Printable View
arkadaşım sen ilk olarak kurukafa yani bl219v4 yükleyeceksin ardından yazılıjı yükleyeceksin. kurukafadan sonra yazılımı enjineer modda yükle hata vermöez.
Alıntı:
Selam;
Bu yazılım hw gözetmeksizin A board cihazlar için yapılmıştır.. Önce kurukafa yükleyin daha sonra yazılımı kup230 ile engineer modda yükleyin herşeyi yazdım ama uygulamamışsınız sanırım..
Kurukafa yükleme resimli anlatımı burada..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sonunda yazılımı attım.Türksattan 172 kanal çıktı.Yazılımdan sonra reset olmadı.3 kere eksite basıp kumandanın 1 tuşuna bastım ama olmadı.Son yazılımlarda olmuyor mu yoksa.
Yardımlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim
Arkadaşım reset'i cihazın menüsündende yapabilirsin. kolay gelsin.
Türksattan 172 kanal normal mi ? Türkçesini atabilirmiyiz yazılımın,gözüme takılmıştı daha önce ?
Reset atmak şart mı ? Üstüne arama yaptırsak olmaz mı ?
Normal değil cihazı resetle manuel aramadan 12731/03333/V (dikey) şebeke açık olarak tarattır 240 kanal filan gelmesi lazım.Hatta kullanmadığın bir kaç tane uydu sil cihaz rahatlasın.Alıntı:
Sakın cihazın 12 01 A5 olan HW'sini unutma bir daha yazılım atarken ona göre atacaksın.
Reset atmak şart ,Yazılımda tr dil seçeneği vardır sistem kurmadan menu dilini Tr seçin..! Üstüne arama olur ama kanallar karışır..! Veyahut aramayla hiç uğraşmayın hazır kanal listesi yükleyin..!Alıntı:
Neyse,sonunda kumandadan resetledim ve tarattım.232 tane kanal buldu.Teletekst yok olmuş,son yazılımda teletekst yokmudur ? Ayrıca kanalları istediğim gibi sıralama imkanım var mı ? Mesela 1-TRT 1 2- TRT 2 3-Star 4-Show 5-KanalTürk 6-A TV gibi
@ HÇakir ;
Menü dilini TR seçin derken,Yazılımı attıktan sonra kumandadan 2 yeri TR yaptım,ondan mı bahsediyorsunuz yoksa farklı bir şeyden mi ?
Hazır kanal listesi nedir ? Nereden yükleyeceğim ?
İlgilenen herkese teşekkürler
Kanal liste düzenlemeden istediğin gibi kanallarını dizebilirsin kanal listesi atmana gerek yok.Menüden sistem bilgisine gir orada dil seçenekleri var ondan bahsediyor
Kanal listesinide düzenledim,teşekkürler.
Animal planet ve discoverinin şifresini açabiliyormuyuz.Kaon riseverde şifresini bilirsek elle girebiliyorduk sanırım.
Teletekst yok değil mi bu yazılımda ?