çoğu itirazı kabul ediyorlar, ben akbank ve yapıkrediye itiraz ettim, iade ettiler kart ücretini
Printable View
çoğu itirazı kabul ediyorlar, ben akbank ve yapıkrediye itiraz ettim, iade ettiler kart ücretini
evet, kartım iptal ettireceğim diye bastırırsanız paranızı çoğu kez iade eden bankalar var...
Alıntı:Alıntı:
ustam ben zaten her ay 4000 ytl civarında geçiyorum 3 aya gerek yok ki :) dur ben bi arayayım bakalım
ara bakalım.sana ne diyecekler sanada 1200 veya 700 yada 750 diyeceklerdir.sonucu bekliyorum bir an önce.müşteri hizm. aradığında önce 3 e sonra tekrar 3 tuşla direk müşteri hizm. bağlan.fazla ses kaydı dinlememiş olursun.şunun için 2 şunun için 5 şunuun için 4 gibi saygılarAlıntı:
:wave: :wave: :wave:
mail attım ykb ye ve garantiye cevap gelir ordan bakalım ne diyecekler
mail attıysan yazı ile sana cevap bildiriler adresine posta gelir 1 hafta içinde.bence en güzeli tlfnla açıp sormak halletmek.Alıntı:
bir önceki mesajıma bak.tel ile ara ardından 3 sonra tekrar 3 e bas işi hallet
:sunglasses2: :sunglasses2:Alıntı:Alıntı:
YOK HEMEN GELİYOR MAİL OLARAK CEVABI YARIN GELİR cevaplar merak etme eğer gelmezse o zaman ararım sağol
benim vadesiz hesabımdan kestikleri paralar haram zıkkım olsun. bunlar yıl sonunda bi de utanmadan ne kadar kar ettiklerini gururla açıklıyorlar.