inş. gelir. böyle isimler türkiyenin adının duyulmasını arttırıyor. ve türk furbolunada büyük katkı sağlar.
Printable View
inş. gelir. böyle isimler türkiyenin adının duyulmasını arttırıyor. ve türk furbolunada büyük katkı sağlar.
tabiiki sakatlığı kronikleşmiş boyutta değilse alınması faydalı olur...tabiiki fenerin sağlık kurulu bunu inceleyip değerlendirir ona göre rapor verir...bu ayrı mesele...ancak arkadaşlarımızda bahsetmiş;ronaldo artık avrupada iş yapabilecek durumda değil...dolayısıylada türkiye hem onun için iyi bi seçenek hemde bizim ligin kalitesi gözönüne alındığında çok fayda sağlayabilecek bi isim....
Yanılmıyorsam eğer Nasreddin Hoca'ya sormuşlar;Hocam eskiyen ay'ları ne yaparlar diye Hoca'da kırpıp kırpıp yıldız yaparlar demiş.Bu iş'de aynı o işe benziyor.
ben istemem öyle bir futbolcu adı olmasın top oynasın neler geldi neler gecti fenerde alın size anelka ne işimize yaradı iii düşünmeliler bence :(
paylaşım için teşekkürler
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fener'e müjde!
Fenerbahçe'nin Ronaldo transferinde önünde engel kalmadı. Brezilyalı starını gözden çıkaran Milan, Palermo'nun Brezilyalı süper golcüsü Amaori'yi devre arasında renklerine katacak. Böylece Sarı Kanarya, Roberto Carlos'a "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun bir bonservis bedeli (4 milyon euro) karşılığında transfer edebilecek.Yönetimin, Ocak ayında Kezman'ı gönderip, Ronaldo'yu getireceği belirtiliyor
Artık engel kalmadı
Sezon başında çok istemesine rağmen Milan kulübü satmak istemediği için Ronaldo transferini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe'ye İtalya'dan müjdeli haber geldi. Milan'ın devre arasında Ronaldo'nun yerine Palermo'nun süper golcüsü Amauri'yi transfer edeceği belirtildi. Hatta Milan'lı yöneticilerin, İtalyan pasaportlu Brezilyalı golcü ile ön anlaşma yaptığı kaydedildi. Böylelikle Fenerbahçe, Ankaraspor maçından sonra Carlos'u arayarak "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun şartlarda transfer edebilecek.
3 yıllık sözleşme...
Milan, devre arasında Ronaldo'yu kesin satacak. Çünkü Brezilyalı forvetin Haziran 2008'de Milan'la olan sözleşmesi bitiyor. Ronaldo'ya şu anda en ciddi teklif Fenerbahçe'den. Ayrıca Ronaldo da Zico ve Roberto Carlos faktörü nedeniyle Fenerbahçe'yi çok istiyor. Fenerbahçe'nin, 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Brezilyalı golcüyü transfer edebileceği ifade ediliyor. Kulislerde konuşulanlara göre sarı-lacivertli yönetim, Ronaldo ile yıllık 3 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme yapacak. Ocak'ta Kezman gidecek, Ronaldo gelecek.
Fotomac
bakalım faydasımı olcak yoksa zararımı..??
arkadaşlar bu haber paso yalanlanıyor inanmayalım
Türkiyemizi tanıtım açısından iyi olur fakat, fenerde pek iş yapacağını zannetmiyorum 3 maç oynuyor 6 ay sakat ,faydalı olacağına inanmıyorum :(