16.80.91 olur arkadaşım.Önce kuru kafa at sonra yazılım atarsın.
Printable View
kucer kardesim hadi b cvp
arkadaşım ben stream yazılım atmıştım daha önce işte dediğim 192 yazılımını onda yazılımı attım resetledim ardından kanal listesi attım ama kanalların hiçbirinden sinyal gelmiyodu bunda böyle bi sorun yok dimi boşuna uğraşmayalım
arkadaşım ben daha önce bildiğiniz gibi 192 yazılımını atmıştım ve onda sinyal sorunu vardı yazılımı atmıştım sonra reset attım ve ardından kanal listesini atmıştım ama kanalların hiçbirinden sinyal gelmiyodu bundada böyle bi sorun yok dimi
dur bi paşam Allah rızası için...bi dur....:devilprv: :devilprv: ...burası 27000 üyeli bi forum...zırt pırt mesaj atarak istediğine ulaşamazsın...mesajın görünüyo zaten boardda...ilgili arkadaşlar muhakkak cevap yazarlar....herkes böyle bir soru için boarda 10 tane ard arda mesaj yazarsa burası çorba olur...dostane bi tavsiye ; sabırlı olun....selametle
Şimdi arkadaşım eğer cihazın ilk çıkan 16 00 A1 lerdense sinyal sorunu olabilir zaten onlar stream yazılımı kabul ediyorlar ama sinyal sorunu yaşanıyor şimdi sende aynı sorun olurmu bilmem bendeki cihazların biri'de kaon 16 00 A1 ama hiç sorun yok
yazılımda emeği geçenler teşekkürler
emeğine sağlık premiere auto değil keyleri girdiğim zaman bile 2-3 dakika sürüyor denemediğini yazdığın için açıkladım
emeği geçenlere teşekkürler
aynen arkadaşım sinyal gelmiyo bi çözümü olabilirmi yardım ederseniz sevinirim