yeni kanallar d smart kullananlara hayırlı olsun...
Printable View
yeni kanallar d smart kullananlara hayırlı olsun...
izle öde olayını bir türlü anlamadım
arkadaşom izle öde olayı şöle mesela bi kanal getircek dicekki bu kanal ayda 10 kontöre izlenebilir dicek sende ona göre istersen gidip smartpara alcan vede cihaza yüklücen ocak ayından itibaren herhalde satılmaya başlancak smart paralar 10 20 ve 50 smartpara olcak
arkadaşım birazcık zeka kırıntısı olan anlar fatura yok demek bedava demek değilki cep telefonundada faturasız hatlar var bedavamı konuşuyorsun bedava olcak olsa neden şifrelesinler hiç bedava yayın yapan şifreli kanal gördünmü çok komiksin:D[/QUOTE]Alıntı:
ah arkadaşım allah sana fazlasıyla vermiş zekayı.ben ne dedim.aynı şeyi söylüyoruz ama anlaşamıyoruz.adamlar faturasız diyor ama paralı kanallarımızda olacak demiyor.paralı kanalların geleceğini bilmeyen bir çok insan d smart bilmecesine kapılıyor.bilmem anlatabildim mi.:45:
hayırlı olsun kanallar bedevamı kontörmü?
ah arkadaşım allah sana fazlasıyla vermiş zekayı.ben ne dedim.aynı şeyi söylüyoruz ama anlaşamıyoruz.adamlar faturasız diyor ama paralı kanallarımızda olacak demiyor.paralı kanalların geleceğini bilmeyen bir çok insan d smart bilmecesine kapılıyor.bilmem anlatabildim mi.:45:[/QUOTE]Alıntı:
satış hilesi bu herkez yapıyor digiturkte para verdiğin halde izleyceğin kanalın daha pahalı pakete yukseltebiliyor dsmart şimdili bedava izle izleyebildiğin kadar eger vaad edilen kanallar gelirse bu gune kadar dsmart hangi kanalı açıkladısa geldi tabiki paralı olucak en önemlsi sansürsüz olucak hatta hard*****lu analarıda olucağı söyleniyor tabii çift çanağı olanlar için hotbird private***** ama kesindeğil mesela bunu digiturk yapamaz çunku kutuları uygundeğil kendisi yayını taşısa rtuk durdurur dsmart bunu yapabılır
D-Smart , Digitürk bunlar hep tuzak arkadaşlar şuraya bakın adamlar faturasız yayın dediler para yok ödeme yok dediler ardından yapıştırdılar kontörlü
sistemi hadi buyrun bakalım ?
En iyisi normal uydu efendi gibi yükle yazılımını izle kanalını ! :D
bunlar tuzak tuzak
valla arkadaşlar dsmart ilk çıktığından beri sölüyolar ilerde gelicek bazı kanallar kontörlü olucak diye ama ne yazıki anlamak istemeyenler var.