Halkımız herşeyden vaz geçer ama sigaradan asla
Printable View
Halkımız herşeyden vaz geçer ama sigaradan asla
barda içme kahvede içme sokakta içme o zaman sigara imalatını yasakla kimse alamasın o zaman görelim atıp tutan vekilleri devlet nerden vergi alacak uyum sevdasına bunlar oluyor ab olmasada olur bence çokta önemli değil
Hayır uymaz hemen hemen heryerde yasak kapalı alanlarda..özelikle kahvehanelerde nasıl insanları tutacaksın sgra icmeden.. pastanelerde v.b yerlerde cok zor bir uygulama olacak..
gönül isterdiki evet diyeyim ama ne yazıkki bizim halkımıza UYMAZ!!!
uymak zorunda
Bir de şu yönden bakalım. Şimdi çıkan yasa neden 18 ay sonra Haziran ayında başlatılıyor. Çok basit çünkü 15 ay sonra yerel seçimler var. Bir hükümet yasa çıkarıyorsa arkasında durur.
Sen sigara satışını serbest bırak ondan sonrada sigara içilebilecek mekanlar şunlardır de vay be ne kanun.Sıkıysa sigara satışının yasaklanması ile ilgili bir kanun çıkarsınlar da görelim.O zaman ben bu kanuna işte kanun budur derim.
Ayrıca vatandaş kahvehanede sigara içmeyecek de nerede içecek.Zaten sigaradan rahatsız olan vatandaşlar ki ben kullanmama rağmen fazla dumandan rahatsız oluyorum, böyle mekanlara gitmiyorlar.
Saygılar,
sağlık için uymamız gerekir ama bizim milletimizin yasaklara karşı allerjisi vardır inadına içilmeyecek yerde içilir.
seçeneklerde yok ama mecbur uyacak seçeneği koyalım o daha çok oy alır.:8[1]: