-
kesinlikle hayır. büyük depremler atlatan türkiye her deprem sonrası gündemine birçok yeni yasa alır ama ne hikmetse bir türlü uygulanmaz ve çok geçmeden unutulur... korkarım böyle giderse depremlerde büyük kayıplar vermeye devam edeceğiz...son olark bu denli önemli konularda yaptığınız anketler için teşekkür etmeyi bir borç biliyorum sağolun varolun
-
ustalar kolaygele bana kızmayın türkiye herşeye hazırlıksız allah yardımcımız olsun
-
Nerde hazırlık falan yok herşeyimiz ALLAHA kalmış bizim herşeyimiz böyle olay anında ayağa kalkarız sonra yavaş yavaş hararet düşer ve gündemden düşer kaybolur birdakine kadar hatırlamayız bile ALLAH sonumuzu hayır etsin neyapalım.selamlar:warn:
-
malesf adapazarlı olarak bire bir yasadık allah tekrar göstermesin insallah kesinlikle hazır degiliz.
-
hazılıksız olmaya hazırlıksızız ama hazırlıklı olanlarda var bunları benim dememe gerek yok onun için bence deprem olayı birilerinin canlarını yakıncaya kadar hazırlıktan bahsetmeye bilem gerek yok bence ama umut ederimki o canların bizlerin olmamasını isterim ki anlamaları için yoksa bu durumlar böyle gelmiş ve de böylecene gider arkadaşlar.saygılarımla
-
-
kesinlikle hazırlıklı değil.
-
Bizim insanımızın kaderciliği depremde de kendini gösteriyor.
-
-
Hazır değiliz olamayız olmayızda, çünkü bizler herşeyi günlük yaşıyoruz, unutulup geçiliyor..Tıpkı 17 Ağustos depremi unutulduğu gibi, ve ondan öncekiler gibi...Ne zaman insanlar hayatlarına değer verir geçim düşüncesi olmazsa düşünür ama ona sıra gelirse....