dsmart kesinlikle parasız diye bi şey yok adamlar en başından söledi
Printable View
dsmart kesinlikle parasız diye bi şey yok adamlar en başından söledi
bazı şeyler mesela localar kontörle izlenebilecek bu kanallar digitürkün salon kanalları gibi zaten bunların bedava olmasını kimse bekleyemez
bu tür platformları halk olarak bizler destekliyoruz. ilk çıktıklarında kimse ilgilenmez ve almaz ise zaten kaybolup gidecekler... eskiden futbol maçlarını ücretsiz seyrediyor idik şimdi para verip maç seyrediyoruz üstelik para verip izlediğimiz maçın içinde bir sürü reklamıda paramızla bize seyrettiriyorlar adamlar. birlik olup abone veya satın almayalım olup bitsin. bakalım ne yapacaklar o zaman...
loca 6 kontor
kefal arkadasımıza katılıyorum.mesela 96 yılında oguz un trabzonspor'a attıgı sampiyonluk golu hala gozumun onunde .eminim bircok kişide benim ne demek istediğimi anlıyordur.artık eski maclardan bile toplu olarak bahsedemiyoruz cunku herkes izleyemiyor.bedava olsa herkes izlese herkes toplu mac muhabbeti yapsa ;)
Çok merak ediyorum.Lütfen dürüst olun.Bu adamlar ilk piyasaya çıkıpta yaptıkları reklamlarda fatura yok dediğinde siz ne anladınız.Veyahut bu adamlar o zaman reklam yaptıklarında fatura yok ama kontör'mü var dedilerde benmi görmedim.Lütfen kraldan daha çok kralcı olmayalım.Siz almışsınız güle güle kullanın.Başka insanlarıda bana göre zararınıza ortak etmeye çalışmayın
kimsenin kimseyi zararına ortak etmeye niyeti yoktur.bu bir görüştür.bardağın dolu tarafına mı yoksa boş tarafına baktığımızla alakalı bence .sana göre bardağın yarısı boş bana göre yarısı dolu diyebilirim.ben sakaryalıyım ve sakaryaspor hastasıyım ilk yarıda sakarya sporu 11 maçı canlı yayınlanmış 2. yarı başladı yarın ve haftaya pazartesi dahil olmak üzere14.maçı canlı yayınlanacak ve şuana kadarki durumdan da gayet memnunum.galatasarayın uefa kupası maçlarını da rahatlıkla seyredebilyorum.bana göre d smart ile ilgili hiçbir sorunyok.biraz da dt hakkında yorum yapın foruma giren insanlar ne kadar ne kadar taraflı ne kadar tarafsız forum yöneticileri olduğunu görsün.madem toplumsal olaylarla bu kadar ilgileniyosunuz digitürk şu ülkede 10 senedir futbol seyrettireceğim diye hayatında hiç kahvehane ve meyhane yüzü görmemiş insanlara buralarda sigara dumanının içinde içki masalarında hesapta maç seyrettiriyor.bundan daha büyük bir toplumsal olay mı var birazdabunlaradan bahsetseniz de herkes için faydalı olsa ...
arkadaşım sen bazı şeyleri karıştırıyo olmalısın ben dsmart alırken adamlar şu anki izlediğiniz tüm kanllardan şimdi veya ilerde para almıycaz dediler ve taahhüt ettiler ama bazı uygulamaların başlayacagını ve bunların ilerde cıkacagını yani aynı digitürkün salon kanalları gibi loca adlı salon kanalı kurdular bunların ise kontörle izleneceğini söylediler ama bunları isteyen izler istemeyen izlemez bu kadar basit ama dediğim gibi discovery kanalları cocuk kanalları moviesmart movies24 gibi kanallar kontörlü sisteme geçmeyecek çünkü adamları taahütü bu
d-smart ım yok allahtan.