Bu haber tum uyelerimize supersatforum farkı ile atılmıştır.Böyle kampanyalar genelde pek medyada olmaz.Turkcell Web sitesinde ufak bir yerde yayınlanır :)
Neyse turkcellden reklam parası alırız artık :)
Printable View
Bu haber tum uyelerimize supersatforum farkı ile atılmıştır.Böyle kampanyalar genelde pek medyada olmaz.Turkcell Web sitesinde ufak bir yerde yayınlanır :)
Neyse turkcellden reklam parası alırız artık :)
teşekkürler iyi haber.
olay iyi bişey ama ben t.cell kullanmıyorum
emeğine sağlık
ben en son dün yükledim kontor. özel günler hariç mesaj cektimi hatırlamıyorum. öğrencilere yarayacak bir sms kampanyası ama turkcell hat kullanan öğrenci sayısı benim oldum bölgede yüzde 5 bile değildir.turkcell tarifelerini düzeltmez ise piyasayı avea ve vodafon hakim olacak gibi eskiden telsimin ve aveanın 2 sinin kont satısı turkcelin yarısı kadar bile olmazdı. şimdi (vodafone) turkcelden 2 kat daha fazla kontor satıyor.benim dükkanımda. ayağını denk al turkcelll!! bu türk milletine adam gibi hizmet et 500 smsyle falan kimseyi kandıramazssın.
kontürlü hatt kulananlar için iyi oldu bu haber
walla ne olursa olsun avea alın arkadaslar en iisi o ben turkcell im (enazından oleydim ) artık bıraktım yaaaa hiç bi avantajı yok arkadas ne kazık bir şirket buuu
buneya adam akılllı bi tarife yapsaydınya :rant:bunun yerine 100 kontür yukle 1 ay boyunca 5 dakka 1 kontöre konuş verseydin ya :rant: